hungeri Creative Commons License 2015.06.03 0 0 29242

Ha a Conectokra gondolsz, akkor én nem bánom, hogy Pécs nem ezt az utat követte. Amúgy meg Budapest centrikus az ország, itt ugye ha valamit megindokolsz, akkor az úgy is lesz, még ha totál aránytalan is a dolog a vidékkel összehasonlítva.

 

Szóval úgy gondolom, hogy ha a Volvok tényleg jó állapotúak (aranykönyv, meg mittomén), akkor van esély, hogy jól használjuk fel őket és örüljünk nekik, de rohadt nagy munka. Gondolok egyszer a hálózatra, amire mondjuk még mindig ráfér, tehát ez a kisebbik rossz, de gondolok a járműre is, amire kell ablak pl. A VDL-ek érkezésükkor is mozgó terráriumként funkcionáltak, akkor is megígérték az azonnali honosítást. Lám, csak megértük az első forró tavaszi napokat anélkül, hogy történt volna bármi is, ez alapján a Volvókkal kapcsolatban nem tudom, mire lehetne számítani, amikor sokszor annyi buszról van szó. A hitel meg gondolom utolsó fillérig a beszerzésre és az adminisztrációra megy, egy fillér sem marad (vagy nem elég) majd az igazi honosításra...

 

Úgyhogy gombhoz kabátnak érzem, de ügyesen ki lehet ebből jól jönni. Csak hát ahhoz összefogásra van szükség, arról pedig gondolom szó sem lehet... Forró nyarunk lesz.

Előzmény: Svatopluk (29240)