Egészen Vasas Creative Commons License 2015.06.02 0 0 270387

"

Persze ezt már nem neked írtam, hanem a szobrosnak/fotelnek.

Egészen más lehetett elkísérni különvonattal a bajnokcsapatot /ami persze óriási örök élmény/, mint szopóágon elkísérni a csapatot egyedül vagy párad magaddal állomáson éjszakázva. Úgyhogy ebből ne a niggert hald ki:)"

 

Na ha már így megtaláltál, akkor had írjak Neked arról - és kérem a JOCÓ-korabeli szurkerek erősítsék meg ha úgy gondolják és főleg ha ott voltak akkoriban - - a különvonat az  csak a jéghegy csúcsa volt! A 80-as 90-es szurker-gyerekek csak szelíd "ipari tanulók" voltak ahhoz a garnitúrához, akik a 60-70-es Vasasnak szurkoltak!

Sokszor olyan körülmények között jártunk mérkőzésre, hogy igen csak elcsodálkoznál!

Közöttünk is voltak kapatos kollegák, csak volt a gond, hogy a többség aközött választhatott, hogy kapatos legyen, vagy meg vegye a meccsjegyet!! Bármilyen hihetetlen is ez!

Kint voltunk majd' minden edzésen, télen nyáron, hóban fagyban!

Ó igen vidékre is mentünk mindig, vagy ha jól emlékszem majd' mindig, ha anyu és apu tudott pénzt adni rá..., vagy ha meg tudtuk vágni a havert....

 

A niggelezésről: arról nem ő tehet, abban a korban Vasas drukker, amikor ez a módi!

Ha lehetséges volna el vinném egy párszor egy Midwall-West Ham derbyre és megmutatnám neki mi jár annak aki niggerezik! Ó nem a néger szurkolók verik szarrá, hanem mire 3-at számol kikapják a sorból a rendőrbácsik és garantáltan elfelejti a csapat összeállítását, mire újból bemehet a pályára!

 

Szóval ne próbálj engem felvilágosítani, hogy a cimborátok micsoda hatalmas lemondások árán járt mérkőzésre, mert menten elsírom magam!

 

 

Előzmény: Juhos2 (270383)