Az elnök Creative Commons License 2015.05.27 0 0 6414

Megköszönöm mindenkinek a hozzászólást, az akár ingerült, akár kevésbé az, ha tárgyszerű. Az egyesületben tömörültek, és a külsősök is ugyan azt akarják. Meg vagyok arról győződve, hogy egyszerű szótöbbséggel, személyes ad-hok tömörüléssel eredmény nem elérhető, kormányzat politikai nyomásra BAUMAG ügyben hajthatatlan volt, és lesz. Az, hogy idáig jutottunk, a jelenlegi kormány, és az elődök ugyan úgy vastagon közreműködtek, és élvezték az előnyét. Ezt próbáljuk reményeink szerint a jog erejével áttörni. 

 Igen,  gyűjtöm én is az anyagot, mert köztudott, hogy egyetlen kifizető helynek a Magyar Köztársaság költségvetését gondolom. Megköszönnöm mindenkinek, aki az egyesületnél esetleg hiányzó irattal segítséget nyújt.  Az Alkotmány Bíróság az egyesület egy korábbi beterjesztését

376 B/2007. számon már elmeszelte, amelyet dr. Vetró László jegyzett. (részletesen a beterjesztés és az ítélet a honlap 2007. éves fülnél),

Egy komoly anyaggyűjtés eredménye a honlap   Elnök válasza a BEVA -nak 2015 05 11. fülön olvasható. Sok hozzászólónak ez kevés, de lassú víz partot mos. Ez egy vitathatatlan jogalap. Ezért is tettem közzé, NEM TITOK, minden más sem.

Próbáljunk meg közelíteni egymáshoz, de lássák be, hogy akik "külsősök" nem várhatnak azonos képviseletet azokkal, akik az egyesület tagjai, akik immár 10-11 éve fizetik a tagdíja. Nekem elsősorban öértük kell küzdenem, mert ez jogos elvárás.

Még-egyszer. Aki, akik a cé megvalósításához segítséget nyújtanak, köszönet nekik, mert mindenkinek ebből haszna származhat.

 

Előzmény: kalandor123 (6410)