.ETNA. Creative Commons License 2015.05.25 0 0 4448

Kedves Evicke, jóságos szamaritánusként azért lehetnél kevésbé bárdolatlan, toleránsabb is, bár, ezt több év alatt nem sikerült elérned, tehát vagy mindig is ilyen voltál, vagy a dühöd mérgezi az egodat. Légy kedvesebb az emberekhez, hidd el ők is kedvesebbek lesznek Veled!! Sok mindenkinek írsz bántó, sértő, dölyfös, fennhéjázó hozzászólásokat, erről le lehet ám szokni, kell hozzá akarat és önuralom, de próbálkozhatnál! Hidd el, megéri!

 

Számtalanszor leírtad már, hogy az autoimmun gyógyítható és nem csak Neked, hanem százaknak, ezreknek segített abban, hogy az "immunfolyamatok normalizálódjanak".

 

Amikor az "immunfolyamatra" azt mondod, hogy "NORMALIZÁLÓDIK", az gyakorlatilag azt jelenti, hogy MEGGYÓGYULTÁL!

 

Ha tünetmentes vagy, attól még a háttérben működnek a "folyamatok", például az RF lehet 200-300, vagy éppen az anti-ccp hasonlóan magas - EZ A REMISSZIÓ, a tünetmentesség (de a háttérben a betegség nem állt le).

 

Egyszóval NEM én hazudtam, HANEM TE nem tudod eldönteni, hogy most akkor meggyógyultál, vagy tünetmentes vagy (mert, a remisszió nem jelenti azt, hogy nem magas az RF és anti-ccp, valamint pl. a CRP értéked, időnként a gyulladásszinted is stb.)! Majd szólj, ha megfejtetted!

 

Visszakerestem: ezt írtad: "... mint írtam, nemcsak nekem, hanem emberek ezreinek, tízezreinek jön be. és az immunfolyamatok normalizálódásán kívül ... " - ez magyarról magyarra fordítva azt jelenti, hogy meggyógyultál, bocsi, hogy úgy értettem, ahogy leírtad:-)