nembal Creative Commons License 2015.05.25 0 0 126173

Te kapsz fizetést a Fraditól?

Csak azért kérdezem,mert úgy véded a borostástól,Eleken át az összes játékost mintha az életed múlna rajta.

Nem. Alkalmasint majd szedj már össze légy szíves pár beírást tőlem egy-két évre visszamenőleg, amiben védem Elek Gábort, szerintem nem fogsz találni! Játékost meg utoljára emlékeim szerint nem védtem, hanem fel voltam háborodva a teljesítményén és el akartam zavarni :-)

 

A fórum arról szól hogy mindenki kifejti a véleményét, meg lehet tudni hogy mi megy rosszul, meg lehet tudni pl. hogy az utánpótlás nagyon rosszul szerepelt, erre jösz te és MINDEKIT kioktatsz, aki nem védi majomként a Fradi alkalmazotjait. 

Még az utazó barátod is megítra hogy mekkora a baj, erre jösz megint te és kioktatsz mindenkit.

Igen, a fórum valóban erről szól. Viszont már baromira elegem van abból (szerintem nem csak nekem), hogy sértett szülők jönnek ide és kívülről fikázzák a Fradi utánpótlását vagy a felnőtteket. Nem tudom, mit értesz mindenki alatt (hogy ezt miért kellett kiemelni...), de ha valaki téved, azt igenis ki fogom javítani. Ha ezt kioktatásnak veszed, így jártál... Tudom, nem kellene ezekre reagálni, de sajnos nem bírom megállni :-) Csak azt nem tudom, hogy ezek az emberek hol voltak a csütörtöki meccs után, amikor a junior éppen legyőzte a bajnokot, akiknek pedig győzniük kellett volna ahhoz, hogy biztosan nyerjenek...

 

Egyébként Vértent kinevezni junior edzőnek kifejezetten jó ötlet szerintem.

Orsit kinevezni az utánpótlásba edzőnek valóban jó ötletnek tűnik elsőre. Viszont nem tudom, milyen edzői tapasztalatokkal rendelkezik, hiszen eddig a játékra koncentrált. Nem gondolom, hogy a felnőtt csapat közvetlen utánpótlását rögtön egy kezdő edzőre kellene bízni. Emlékszem, amikor Simics Judit idejött, őt sem fogadta nagy örömujjongás, pedig szintén válogatott és BL-győztes volt, mint Orsi és már volt némi tapasztalata is. Szerintem Orsi egy tapasztaltabb edző mellett jöjjön bele a szakmába, aztán hajrá, én nagyon fogok neki drukkolni.

Előzmény: Törölt nick (126157)