bonap arte Creative Commons License 2015.05.24 0 0 5641

Nálam ugyanez volt a szitu, durva vérzés, súlyos vashiány a vérképben. A műtét egy kicsit súlyosabb volt mert egyszerre két aranyér let eltávolítva és 5 napig bent feküdtem a kórházban. 3 hét alatt gyógyultam meg olyan szintre, hogy mehettem dolgozni, ahol nehezebb fizikai munkát végzek.

 

Ennek már két éve. Gyerekkorom óta volt aranyér problémám, persze nem olyan súlyosan mint 48 éves koromra. Most 50 vagyok és az utóbbi 20 év a wécén sok problémát okozott. Nem mindig de a hidegebb hónapokban sokszor véreztem. Hol kevésbé hol durvábban. Volt, hogy csak egysze volt, hogy egy hét is beletelt mire nem volt véres a wc. 

Mikor betelt a pohár akkor már nagyon fáradékony voltam a vashiány miatt. Persze ez csak a labor után derült ki, hogy mitől.

 

Szóval rászántam magam a műtétre. Nem volt kellemes, de megérte. Azóta bárhol elmehetek wécére, nem kell attól tartanom, hogy összevérezek mindent. És egy kis tapasztalat megosztás....sok folyadék, és lehetőleg sok rostos étel. Lehet búzakorpát egy evőkanállal naponta, nem drága, kicsit korpaízű de bármibe belekeverve nem érezni semmit.

 

A széklet sokkal lágyabb tőle. Azóta van itthon parafin olaj is, ez nem okoz hasnenést viszont szépen a vastagbélben. Néha veszek be egy kanállal ha esetleg olyan ételt eszem ami keményebb székletet produkálna. Hálistennek két éve semmi problémán nincs, és bevallom hülye voltam, hogy nem lett megcsinálva sokkal korábban ezelőtt.

Csak sajnos ez olyan probléma amit az ember csak halogat a végsőkig.

 

Jobbulást!

Előzmény: angyisz cats (5640)