NemvótALAPOMsoha Creative Commons License 2015.05.23 0 2 35139

Asziszi mindenki, hogy megtisztult a brokivilág és mostantól nem kell félni attól, amit nem is tudtatok, hogy félni kell tőle, mert veszélyes, pedig nem is vagytok biztonságban. Csupán a hirtelen haláltól nem kell félni, ehelyett a hosszadalmas kimúlás állapotában vagytok.

 

Eddig ügye az volt, hogy csődbe mentek páran, mert jött egy külső pofon a piactól és feltárult a trutymó, amit a szőnyeg alá sepertek éveken át.

 

Most másképpen működik a lehúzás. Nincsen szőnyeg alá seperve semmi, hanem valós adatok vannak a számlákon. Viszont nyereség sincsen, Pénzetek és jegyeitek valós, de lassan vesztenek értékükből vagy stagnálnak, költségek morzsolják a tőkéteket. Ami nyereséget láttok, az nincs is. Mindeközben a konkrét célotok, amire fel akarnátok használni a pénzt, annak az ára drasztikusan emelkedik. És egyre távolodik a pénzetek értéke és a célotok ára egymástól.

 

Ahol most tarjátok a pénzt befalapokban, csak egy lassan süllyedő mocsár, és az a szörnyű benne, hogy simán ki is léphetnétek belőle, de csak vártok, mert reménykedtek a javulásban.

 

Hát nem lesz nyereség, ideje lelépni innen