Vadkaka Creative Commons License 2015.05.22 -1 11 103082

Sandorson kiváló beszámolója után én is kedvem kaptam, de ez sokkal unalmasabb lesz, mert a látogatás fő célja fogászati kezelés volt, röntgenképeket pedig nem csatolok :)

 

05.12

BSL-BUD: Ez egy nagyon szuper út volt, rekordidővel, háztól-házig kb. 4:10.

Indulás otthonról T-100, 3-as majd 8-as villamossal az SBBre onnan50-es busszal az Euroairportra, T-65re érkezés. Kicsit sokan voltak az szekun, de gyorsan alatt átjutottam, T-50kor már a kapunál voltam, beszállítás T-40. Szuper, szomszéd nélküli, de ingyenes helyem volt (5C), LF szokásosan magas, 90% fölötti. Indulás pontosan, érkezés kb 20 perccel korábban. Az elsők között szállhattam le, irány a BKVs pult, most 5/30at vettem, majd futás a 200as buszhoz, ami éppen indult. Ferihegynél elértem egy 20 percet késett zónázót 11:55kor – ekkor szálltunk volna le menetrend szerint (sajna már jegyet nem volt időm venni és a BKK gyökérsége miatt az 5/30 nem jó a vonatra, szemben a normál napijeggyel, de megúsztam), száguldás Zuglóig, onnan 7es és 82es haza, 8:30 előtt pár perccel indultam, 12:35kor érkeztem, mindig így kéne lennie. :)

 

05.19

BUD-BSL: Igen hamar kiértem a reptérre, A oldalon szinte senki nem volt a secunál, max 5 perc. Beszállítás pontosan, T-20-nál bezárhattuk volna az ajtókat, de volt néhány eltévedt küldföldi, így csak boarding completed csak kb. T-5 lett. Easys becsekkolós taktikám (minél később) újra működött, vagy szerencsém volt, 2E ingyen, de nem volt senki a D-n, a gép elejében nem is láttam több üres széket. LF ismét igen magas, fogyasztás sem volt rossz, bár odafelé többnek tűnt. Érkezés 10 perccel hamarabb, ami nem meglepő, ez a személyzet 4. és utolsó fordulója az adott napon (előtte AMSba mennek), ennek megfelelően igencsak érdekeltek, hogy időben érkezzünk, ők is mennének haza. :) 

 

A wizz debreceni bázisnyitása kapcsán szurkolok nekik és remélem egyre közelebb kerülünk egy régi álmomhoz: DEB-BSL. Akkor lenne ilyen éves kártyám, igérem. :)