enigma.nagyi Creative Commons License 2015.05.22 0 0 140

Szia Brigi !

 

Korábban már írtam, hogy eü-ben dolgozom, igaz orvosirnok vagyok.

Bende Zoltán oldalán már több, mint egy éve regisztráltam magam, áttanulmányoztam, és neki köszönhetően rendeltem meg a padot onnan, ahonnan Ő javasolta ... 24 órán belül ki is hozták.

Órákat néztem a videóit, és mai napig kapok az email-emre tájékoztatókat, cikkeket.

 

Viszont egy kicsit hitelét veszítette nálam, mivel én már betöltöttem az 55. évemet, és Ő a szemléltetésekben fiatal, huszonéves "segédekkel" mutatja be a padot és a tornagyakorlatokat is.

Ha egyszerű logikia ésszel végiggondoljuk, más egy 20-30 éves gerinc, és más egy 50-60 éves gerinc.

Az egyéb tanácsait is kicsit megkérdőjeleztem, mert ha valaki nem próbálta ki, hogy mi az 40 éven keresztül asztalnál ülni, vállból adni a gyors gépeléshez az erőt, ezentúl agyilag max. odafigyelni .... akkor az nem is igazán tudja, hogy mit jelent. Nekem sajnos előfordul, hogy az orvosok sorakoznak és várakoznak mögöttem, mikor kerülhetnek sorra, hogy diktálhassanak. Gyakori, hogy kb. 2,5 órát fel se tudok állni !!!!  Mindegy ... ezt a témát nem forszírozom.

Sportolás: sosem voltam sportos alkat. Ezentúl fél éve infarktust kaptam, stent. beültetésem is történt. Úgyhogy bocsi ... de valóban nem jártam még utána, hogy az MRI milyen hatással lenne rám, egyelőre örülök, hogy már dolgozni tudok.

Csak sajnos plusszba előjöttek a nyaki sérveim.

Igen, az alternatív megoldásokat keresem. Bende Zoltánt most kicsit mellőzöm a fentebb leírt okok miatt.

Határozottan állíthatom, hogy a nyaki sérvre is jótékony hatással van a gerincnyújtó pad !!!!

Viszont nagy odafigyelést igényel a használata !

 

A fekete nadálytő pakolást nem szúrtad el .... én magam szedem ... és lápos, mocsaras vidékeken szeret ez a növény élni, és bizony a gyökér szaga is olyan.

Így mikor a szárított gyökér keveredik vízzel, akkor is olyan a szaga. Amikor a friss gyökeret gyalulom, akkor a kezemre is vékony réteg képződik, hasonlóan, mint a tök gyalulásánál. Az elkészített pép is hasonlatos a sűrűre főzött zselatinhoz, csak csúnya, büdös, de eszméletlenül hatékony !!!! Igaz, minimum 3x kell pakolást készíteni, hogy érezzük jótékony hatását.

Azt örömmel olvasom, hogy lehet fekete nadálytő lisztet kapni.

Nem vagyok fanatikus, de a gyógynövények, magvak a háztartásom és életem részét képezik időszakosan. Tanfolyamot is végeztem annak idején.

Tapasztalataim szerint .... ami büdös, rossz ízű ... az nagyon hasznos gyógynövény :)))))

Kedvenceim közé tartozik a belsőleg a cickafark (kamillám évek óta nincs is itthon) és külsőleg a fekete nadálytő. Alapvető gyógytea keverék (ömlesztett) nálunk a csalán-körömvirág-cickafark.

Ha a gyerekeim is úgy érzik, akkor szólnak: anya légyszi készíts már egy adag "lórugást" :))))

 

Javaslatom: előbb az elmédben kell elfogadni, hogy büdös, nyákos, vagy rosszízű egy gyógytea.

Ha ezt nehéz elfogadnod, akkor nincs is értelme kísérletezni vele.

 

Nekem a pad és fekete nadálytő pakolás .... nagyon is bevált.

Viszont nyitott vagyok más praktikákra is, azért írogatok ide .... de a haszontalan és kivitelezhetetlen ... vagy olyan tanácsokat ... amikkel már rég tisztában vagyok .. azt nehezebben tolerálom. Ezeken már rég túl vagyok, de azért köszi, hogy megpróbáltad.

 

Jobbulást kívánok !

Előzmény: Törölt nick (139)