geodo1 Creative Commons License 2015.05.14 0 0 7790

értem. ahogy említésre került, két cég hajózza az észak-égei térséget, a hellenic seaways és a nel lines. nem tudom hol kerested a lehetőségeket, de ha beütöd a hellenic menetrend-keresőjébe ami neked kell, akkor láthatod, hogy június elejéig van menetrend, utána már azt írja ki az oldal, h nincs még megnyitva a következő időszak menetrendje.

 

a nel lines oldalán pedig a company news-ból a legelső, h az észak-égei járatok fel vannak függesztve. így hát a neked kellő időpontra hiába keresel, nem fogsz menetrendet találni. Ennek oka nagy valószínűséggel az, h a szokottnál is tovább tart az árvita a görög állam, a szigetek önkormányzatai és a társaságok között. Várhatóan meg fognak egyezni végül, bár tudjuk, h idénre megint elég meleggé vált a pite sajnos az országban.

 

amit tehetsz, vagyis, amit én tennék: írnék mindkét hajótársaságnak, h mire számíthatok; valószínű, h válaszolni fognak. és persze nem vetném el a repülős odajutást sem. athénból is lehet, ahogy a hellaszon is írták neked, de szintén működik a repülés thessalonikiből is, szóval vannak ebben is lehetőségek.

Előzmény: kicsileo (7789)