star-flower Creative Commons License 2015.05.14 0 0 447

Apartman Bracon, magyar tulajdonostól:

 

Nyaralj Horvátország egyik legszebb szigetén, Brac-on!

 

 

Brac három leghelyesebb falucskájának egyikében: Splitska-ban (aki eljön hozzánk, annak megmutatjuk a másik kettőt is) egy egyemeletes ház alsó szintjén lévő lakás, (nem összetévesztendő egy beton szörnyetegben lévő apartmannal)  bérelhető egy hétre-két hétre-egy hónapra... amennyire gondolja a kedves vendég...

A házból – mi több az ágyból – gyönyörű kilátás nyílik a tengerre, a szemközt lévő 1600 méter magas hegyekre és a kertben csicsergő madarakra. A strand karnyújtásnyira van, jobban mondva egy lépcsősoron kell lekúszni, és máris beugorhatsz a vízbe.

A lakásban három hálószoba van. A nagyszobában tv-rádió-cd-dvd lejátszó. A két kisebbik szoba közül a nagyobbik kétszemélyes, a hangulatos kisszoba pedig egy személyes. Összesen tehát öt személy fér el kényelmesen. De a kisszobában két gyerek is elfér, pótmatrac van.

A nagy konyhában komplett konyhafelszerelés, 2 hűtővel, mélyhűtővel, mosogató géppel, edényekkel stb. Étkezősarok öt személyre kényelmesen elegendő, de leginkább a teraszon lévő nagy asztalt használja nyáron mindenki, hiszen a teraszon grillezésre alkalmas nagyszerű nyílt sütő is van.

A fürdőszobában kád nincs, de zuhany és egyéb szükséges dolgok igen. Mosógép a ház oldalán lévő raktárban található és használható. A teraszhoz kis kert kapcsolódik pálmával, virágokkal és sok-sok rozmaringgal, levendulával.

Supetar, ahová a komp érkezik, s ahol az éjszakai élet zajlik, 5 km-re van. Bol, ahol a híres Zlatni Rat található, a sziget másik oldalán kb. 45 perc alatt érhető el autóval. A sziget ismert homokos strandja Lovracina 10 perc autózásra van a falutól, de a falu egyik strandja – amely apró köves – szintén kedvelt a gyerekes nyaralók körében. A faluban 4 étterem van, kis bolt, kikötő és borpince.

Ha valaki autó nélkül érkezik a szigetre, biztosítjuk a transzfert Supetar kikötőjéből vagy a brac-i repülőtérről.

 

Az apartman bérleti díja 75 euró plusz személyenként 5 euró. Vagyis, ha két személy bérli, akkor 85 euró/éjszaka, ha négy, akkor 95 euró. (Az árak nem tartalmazzák az üdülőhelyi adót, amit kunában kell fizetni 7-10 kuna/fő/éjszaka szezontól függően.)

 

Júniusban és szeptemberben 10% engedményt adunk.

 

 

 

Kapcsolat:

Angyalosi László

+36 30 1-90-91-01

+385 98 963 0840

splitskabb@gmail.com

 

https://www.facebook.com/pages/Apartman-Angel-Brac/785462134904977?ref=hl