k125k125 Creative Commons License 2015.05.13 0 0 5708

Na igen, ezzel a BALI szóval vigyázni kell, az tény.

Akinek elmondtam itthon, hogy hol voltam, nem csak annyi volt a válasz, hogy Balin, hanem: " Balin, de....."

És itt jött pár mondat, ahol helyre kellett rakni, mindenkinél, a Baliról elképzelt kép realitását! :)

 

Egyébként teljesen hasonlóan látjuk a dolgokat, és rengeteg hely van még, amit látni szeretnék, így legfőképpen ezért nem valószínű, hogy még egyszer leszek Balin, de ha csak ezt az indokot nézzük, akkor felsorolhatnák, még 10 egyéb helyet.

Viszont én nem szeretek ilyeneket leírni a fórumon, mert könnyen félreérthető dolog.

 

Amikor valaki egyszerűen leírja, hogy nem menne többet egy bizonyos helyre, az bizony negatív hatással tud lenni, egy aktuális fórumos olvasóra. Ez persze fordítva is igaz, amikor azt olvasom, hogy a legjobb hely a világon, és hasonlókat! 

Pedig, egy-egy ilyen kijelentés mögött, nagyon komoly saját érvek, és ellenérvek sorakoznak, ami alapján megszületik a végén ez a pár szó. Csak ezt senki nem ismeri, így nem tudja, miért is lett ez a bizonyos kijelentés.

Szóval vannak nagyon sokan, akiknek Bali az álom, és többször visszatérnek, fogadjuk el, mert nagyon sok okot, érvet lehet arra mondani, hogy miért jó Bali. És lesznek is még sokan, akik Balin találják meg azt az érzést amit kerestek, és persze sokan vannak úgy, hogy megnézték Balit, mert egyszer látni kell, de másfelé jobban húz a szívük.  ...... Én is ilyen vagyok. 

 

Szóval, azt mondom, hogy tájékozódni, tájékozódni, összegezni, tervezni, és akkor már csak élvezni kell az UTAZÁST vagy a NYARALÁST Balin.

 

 

 

Mert ugye nem kevesen vannak, akik például egy Maldívtól, jobban értékelik Ázsiát

Előzmény: suzi_mou (5703)