Levus55 Creative Commons License 2015.05.13 0 0 170573

Szia Ogf_Soron!

 

És tényleg, nekem van Fenix 2 SE órám (gondolom másnak is)  :)

 

Szubjektív:

Nekem ilyen óra való, ezért szeretem is.

 

A GPS megtalálása gyorsan megy, bár ez teljesen szubjektív mivel nincs összehasonlítási alapom, ez az első GPS órám.

Az indítás után ha egy helyben állok (óra magam előtt, számlap felfelé a legjobb pozíció a vételhez) akkor egy percen belül (legtöbbször 10-30 mp) eddig mindig megtalálta a pozíciót. Ha séta közben (lógatott karral) keresett akkor sem tarthatott ennél sokkal tovább, mert mire megnéztem addigra általában megvolt a pozíció. Egy alkalomra emlékszem, hogy több mint 2 percig tartott fixálni a pozíciót (séta alatt) és még meg is kellett állni egy kicsit "bűvölni" mire jelet talált.

 

Amiatt is nagyon szeretem, hogy rezgéssel jelez és nem kell csipogtatni.

 

Mérés közben is lehet rajta állítani szinte mindent az éppen használt activityben, vagy az órán lévő útvonalakban. Lehet mérés közben is állítani a riasztások ki-be kapcsolását vagy méréshatárát.

Lehet beállítani Workout-ot (ezt csak PC-ről) amibe az én szintemen akármilyen bonyolult résztávozást stb. be lehet állítani.

 

A navigálási funkciója nagyon jó. A feltöltött tracknél  bel lehet állítani hogy látszódjon vagy ne és a térkép nézeten lehet követni, hogy merre vagy és merre megy a kiválasztott Track. Egyszerre több tracket is lehet láthatóvá tenni, így akár egy egész kis térkép (úthálózat) is megjeleníthető. A térképbe bele lehet nagyítani, lehet mozgatni stb.

 

Ha van kérdésed szívesen válaszolok (ha tudok), ha még eszembe jut valami azt is megírom.

Előzmény: Ogf_Soron (170571)