samp1991 Creative Commons License 2015.05.12 0 0 13504

Azért Ferrero lobogtatja elég sűrűn a zászlót, miszerint idén, EL, jövőre BL és 2 év múlva a Scudettóért játszunk! Persze ha már csak a fele igaz is elégedettek lehetünk.

 

Sarri amit elért az Empoli játékoskeretével az majdnem egyenrangú mint a Sinisha eredménye a Doriával. Az nagyon dícséretes tény, hogy 35 meccs alatt ugyanannyi zakót kaptak mint a Lazio vagy a Fior. A 17 db "x" azért már nem, de az biztos hogy megtanította őket védekezni.

 

Lehet hogy elfogult vagyok, de szerintem Sarri még kis edző a Samp féle projekthez. Hozzánk olyan edzőt kívánnék aki tud merészet álmadni, aki nagy merőkanállal képes merni az élet leveséből.

Sinisha megtanította őket hajtani, küzdeni. Ez elég volt ahhoz, hogy az EL zónába kerüljünk, ami Mihajlovic dícséretére válik. Innen viszont neki is nagyot kéne fejlődni és lépni ahhoz, hogy tovább fejlessze a csapatot. Persze játékosokkal lehet még javítani, de azért van itt egy két csapat aki bemutatta hogy a neves játékosok nem mindig alkotnak igazi csapatot.

Hétvégén a volt csapatát fogadjuk, ahol a játékos karrierje legnagyobb eredményeit érte el, és ahol a legtöbb gólt rúgta. Nagyon kíváncsi vagyok az attitűdünkre amivel a meccset fogjuk vívni.