Hernyofan Creative Commons License 2015.05.05 0 0 110662

Üdvözletem!

 

Volna itt pár eladó H0-ás dolog:

 

1, Roco ICE 2 szerelvény. A modell nem fiatal, és használva is volt. Bár ez látszik rajta, alapvetően jó állapotban van, és tökéletesen működik. Tapasztalataim alapján egy elnyűhetetlen konstrukció. Analóg, a régebbi festési séma szerinti, két sávval a kocsik oldalán. A háromrészes alapkészlethez adok még két db. kiegészítő betétkocsit is. Gyári dobozukban adom.

 

 

 

Ára: 25.000 Ft.- ( Hajtófej/vezérlőkocsi/étkezőkocsi készlet + 1 db. első osztályú betétkocsi + 1 db. másodosztályú betétkocsi, analóg, digitálisan előkészített )

 

2, Trix ÖBB Herkules. Ez egy hobby kivitelű modell, kezdőkészletből, ezért doboza nincs. Gyárilag beépített dekóder van benne, menetirány szerint előre világít, és fém kasznis. Tökéletes állapotban van.

 

 

Ára: 20.000 Ft.- ( digitális )

 

3, Klein Modellbahn ÖBB 4020-as sorozatú motorvonat. Ez a kék-szürke ( ma is közlekedő ) festési variáns. Nem sok készült belőle, viszonylag ritkán tűnik fel ( ellentétben az elefántcsont - kék festésűvel ) kereskedéssel kapcsolatos oldalakon. A modell az újabb, kétmotoros hajtású változat. Szépen fut ( azért érezhető rajta, hogy nem mai konstrukció ), külsőre tökéletes állapotban van.

Digitalizáltam is a szerelvényt: a motorkocsiba egy Digitools Digidrive 2.1 lett beépítve, a vezérlőkocsiban pedig egy külön funkciódekóder működteti a világítást ( a világításpanelek ennek megfelelően módosítva lettek, a vezérlőkocsi forgóvázaiba pedig plusz áramszedő lemezek kerültek a stabilabb működés érdekében.

Annak ajánlom, aki szeret farigcsálni, arra ugyanis tökéletes - még sok mindent ki lehet hozni belőle ( pl. a gyári világítás tuningolásával, erősebb fényű LED-ek beépítésével, stb. ).

 

 

Ára: 40.000 Ft.- ( háromrészes vonat, digitálisan, a két dekóderrel együtt ).

 

4, Klein Modellbahn ÖBB 4020-as sorozatú motorvonat. Piros-szürke, legújabb festési variáns. Kevés készült belőle a KMB csőd előtt, ritka. A modell az újabb, kétmotoros hajtású változat. Szépen fut ( azért érezhető rajta, hogy nem mai konstrukció ). A vonat áramszedője sajnos törött, lecsukott állapotban szép, de nem nyitható fel ( ez a KMB-féle spiáter egy nagy hibája, szerencsére a vonat alváza műanyag, így az egyes KMB modelleknél tapasztalható szétrepedés, torzulás, stb. itt nem fordulhat elő ). Ettől a hibától eltekintva a modell tökéletes állapotban van.

Digitalizáltam a szerelvényt: a motorkocsiba egy Digitools Digidrive 2.1 lett beépítve, a vezérlőkocsiban pedig egy külön funkciódekóder működteti a világítást. A világításpanelek ennek megfelelően módosítva lettek, a vezérlőkocsi forgóvázaiba pedig plusz áramszedő lemezek kerültek a stabilabb működés érdekében.

Annak ajánlom, aki szeret farigcsálni, arra ugyanis tökéletes - még sok mindent ki lehet hozni belőle ( pl. a gyári világítás tuningolásával, erősebb fényű LED-ek beépítésével, stb. ).

 

 

Ára: 45.000 Ft.- ( háromrészes vonat digitálisan, a két dekóderrel együtt ).

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Elérhetőségem: dzseebee_kukac_freemail_pont_hu

 

Ésszerű alkura nyitott vagyok - főleg, ha valaki több dolgot is elvinne.

 

Figyelem! Csak és kizárólag személyes átvétel lehetséges. Előre egyeztetett időpontban Budapesten belül bárhová szívesen elviszem a modelleket.

 

További kellemes napot mindenkinek!