Peter atyuska Creative Commons License 2015.05.03 0 0 62802

Akkor teszek hozzá még egy képletet ez a beruházás - kiveszem a hasznot rész, egy stúdióra annyit költenek amennyire arra muszáj, ha a beruházónak a célja az hogy egy 10% szúk piaci szegmenst célozzon meg akkor igen költ nagyon is a berendezésre a szerkezettől épület a technikáig, aki meg a az alatta lévő szegmenst vagy a tömeget célozza meg az annyit költ rá hogy a nettes felületen és a 100 vagy 300 e készülékeken jól szóljon a többit leszarja.

 

Ez igaz minden szakmára. A villanyszerelésre is, vannak olyan vevők akik aranyozott vagy ólomkristály üveg szerelvényeket akarnak azoknak el kell fogadniuk hogy az adott szerelvény 90e be kerül, aztán van aki nem akar ennyit költeni de minőséget akar és dizájnosat az is megtalálja terméket 20-40e között és van akinek működjön megbízhatóan neki ott a 2-8 e kategória és akinek nincs rá kerete annak marad a 0,5 -1 e kategória. Aztán vannak akik nem szeretnének kapcsolgatni hanem van egy távirányítójuk vagy telefonjuk és arról kapcsolgatnak nekik is a középkategóriás árakkal kell megbarátkozniuk.

De itt is igaz hogy kevesen képviselik a fúl extra kategóriát.

 

És én részemről zárnám ezt a kérdést ezen a fórumon:) tegyétek át az erről szóló fórumra :)

 

Még van egy tényező ebben a kategóriában nagyon kevés kivételtől eltekintve aki ilyen megoldásokat rendel és ahova azt berakja építészetileg arra alkalmatlan mert hiába van jó rendszerem ha az akusztika nem hangolt hozzá épületben. Az operában sem mindegy hol ülünk az előadást hallgatva ugyan ez egy koncert teremben is igaz és kicsiben a lakásban is. Így ha van egy olyan embert akinek van egy ubercsúcs rendszere de a helységen látszik hogy a kötelező minimumot rakta bele, na arra csak annyit tudok mondani hogy az már rongyrázás, de ha van olyan ember akinek kezdő rendszere van de a szobára is költött az már elismerésre érdemes. Ami persze egy tovább lépésnek az alapja is.

 

Ja vissza térve a hanghordozókra. A tömegtermékek nem a csúcsminőségre törekednek.

Előzmény: stevie-13 (62791)