envision Creative Commons License 2015.05.01 0 1 110803

Alapjában én sem preferálom ezt a módszert ,de most így alakult.

Nem állítom hogy ez jó módszer!

Magam sem gondoltam hogy ebből elfogadható minőségü párlat lessz ,de meglepett a dolog ,ha van is minőségbeli különbség ,az nem annyira hangsúlyos ,hogy egyértelműen rá tudnám fogni a cefre túlzott idjű pihentetésére.

Azt már az elején is írtam hogy talán a kihozatalban nem vagyok ugyanott mint a korábbi időszakokban ,de ott sem olyan mértékű a különbség  0,6 hlf....ez bármiből adódhat ,de fogjuk rá hogy most ettől :)

Természetesen abban igazad van ,hogy a cefre eltarthatósága valahol zsákbamacska ,egy ilyen mértékü pihentetés után.

De a "minőségmegtartás" esélye megnő  ha a gyümölcs minősége - tisztasága - kezelése (cefrézése) megfelelő odafigyeléssel történik.

Nem szaporítom tovább a szót ...részemről téma lezárva.

 

Jó nedüt!

 

 

 

Előzmény: Figyelget (110802)