japipapi Creative Commons License 2015.05.01 0 0 13502

Szia, Tamás!

Ismét vissza olvastalak, mert rémlett jó sokszor mondtuk neked, hogy a forgács nem jó a fürjeknek, alomnak. Hiába, itt az eredménye! Azért mert olcsó? http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=131556334&t=9181149 

Azután azt is mondtuk, hogy mit, hogyan etess, de ezt is hiába! "Dara nincs nem tudom mire gondolsz !"  Nem tudod mi a dara? Gabona őrlemény! 

Azt is írtuk már ezerszer, hogy a fürjeknek nem szabad indító tápot adni, mert abban általában nem kívánt gyógyszer is van! pl.: szalmonella elleni gyógyszer. A fürjek ezt alapból megoldják, önállóan kialakul a rezisztencia, viszont ha gyógyszert kapnak, elpusztulnak! 

2014. június óta fürjezel, sokat kérdeztél, igaz, választ is kaptál, de nem értem miért nem olvasol vissza? Miért nem hallgatsz sikeres fürj tartók véleményére?

Sajnálom a állataid pusztulását de a méreg megesz, amikor az mondják, hol meghalt! Egy állat pusztul, kimúlik, netán döglik, de nem meghal, azt csak az ember utolsó útja!

 

Tamás!

Ha, nem úgy fürjezel, ahogy kell. inkább hagyd abba. Az állattartást nem lehet önfejűen csinálni, be kell tartani az elemi szabályokat.

Ne haragudj, gyakorlatod, kicsit ki hozott a sodromból.

 

Olvass vissza!

 

Előzmény: Pichon (13501)