bacus Creative Commons License 2015.04.28 0 0 5223

De amint ezt már irtam, nálam nem ez a helyzet. A tv tud magyarul, minden app megy rajta, a betüjel is jó (bár ez tényleg nem érdekelne), csak nem annyi a gari rá, és nem samsungnál van.

 

Ez érthető valahol, hogy a magyar samu nem akar vele foglalkozni, mikor a behozatalnál nem nyerészkedett. Kérdés, hogy tényleg megteheti e, hogy nem foglalkozik vele..

 

Szerintem még nem sokan próbálták beperelni ezért a samsungot sem és más gyártót sem. Amit ismerek, az a nikonnál is próbálkoztak egy ideig, hogy a bécsben vásárolt (világ garanciás) fényképezőgépet elhajtották, mert nem náluk / rajtuk keresztül vették. De ezt addig lehet játszani, amig hagyják, mert a külföldi fotós idejön, kezében a Frankfurtban vásárolt gépével, és nem tudja nálunk megjavittatni a gépét, mert mi magyarok közöltük, hogy szarunk a nikon mit mond, nem itt vették.., ha meg neki megjavitják a világgaranciára, akkor nekem is meg kellene.

Én úgy tudom, hogy ez azóta megváltozott, még egy két alkalommal próbálkoznak, hogy hátha kiviszi az ember a gépet Bécsbe (ott nem kérdezik hol vetted), de ha megemlíted, hogy rendben van, de a következményeket  is viselni kell, mert az első lesz, hogy irsz a nikon supportnak, akkor átveszik és javitják.

 

Gyanitom azért, hogy samsung se igazán szeretne vitázni a kintiekkel.

Előzmény: Törölt nick (5221)