arvaiz69 Creative Commons License 2015.04.25 0 0 90945

Sziasztok!

Lassan kezd kialakulni a szekrényem. Már itt tartok! Az összerakás nem úgy sikerült, ahogy én szerettem volna. Az történt, hogy túl sok 8 mm-es tiplit raktam bele. A magas szekrény összesen 60 db. tiplivel lett összerakva . Első nekifutásra történő összeállításnál úgy jártam, hogy nem tudtam normálisan összerakni. A sok tipli miatt nem tudtam összeütni, összeszorítani! :- (    Gyorsan rájöttem, hogy ez így nem oké, és azonnal szét is szedtem. Kivettem a tipliket és a furatokat kibővítettem. Ezt követően újra próbáltam összeállítani. Összeállításkor szinte az összes szorítómat felhasználtam, hogy valamit kihozzak belőle. Hogy őszinte legyek már régen szenvedtem annyit mint most ennek a szekrénynek az összeállításával! Jobb lett mint volt, de ez sem az igazi! Az összeállítással dicsekedni nem fogok, az már biztos! :- ( Az össze állításkori illesztési hibákat csak akkor lehet majd látni, ha a szekrényajtót kinyitom. Kívülről nem láthatóak ezek a  hibák.  

 

Igazából nem is tudom miért raktam én ilyen sok tiplit bele.  Biztos azt akartam jó erős legyen, nehogy szétessen. Mégiscsak magamnak csinálom. 

A második hosszú elem összeállítása már azért jobban sikerült, kibővítettem a  furatokat, és nem mindegyik furatba raktam tiplit. Még így is sok szorítóra szükség volt az összeállításhoz. 

 

Itt láthatóak a hibák:

 

 

 

És a szekrény összképe. Még a tetejére lesz egy polcelem felrakva.

 

 

 

Üdv.: Zoli