ghepard Creative Commons License 2015.04.24 0 0 11931

Egy anya, aki szeret Téged, az mindig nyugtatólag fog hatni. Ha nem voltak valami észrevehető és folyamatos fájásaid, akkor meglehet valamin rágódtál folyamatosan és nem tudtál aannyira ellazulni, hogy rendesen aludj. Sok minden ért az útóbbi napokban, mint irogatod mindenféle cuccot veszel be. Ezek is megbolygassák rendesen a tested egyensúlyát.

 

Hát reggelre általában mindenki ki van éhezve, már akinek jó az emésztése. De én például már 4-kor fent vagyok és még olyan 3-3.5 órát teszek veszek (gyakorlok is ezt azt) és csak aztán reggelizem. Reggeli olyan könnyebb (friss gyümölcs, friss zöldség és csak egy kis hús, vagy sajt meg kifli), az ebéd kalóriailag a legkiadósabb – kb dél körül a legnagyobb a epetermelés, tehát ekkortájt célszerű a legtöbbet enni, gondolom én. Vacsora már megint kevesebb, minden étkezést én gyümölccsel fejezem be (ősztől tavaszig almával).

 

Ezt nem értem:  Annyira ki vagyok éhezve reggelre (bár nem érzem, ezért csak feltételezem, hogy éhezek) – hát ha nem ettél mondjuk 12-13 órán át, akkor kellene érezned, hogy éhes vagy. Az a sok új dolog (a mindenféle cucc is), amit átéltél az utóbbi napokban egy kicsit felbomlasztotta tested egyensúlyát.

 

Majd visszajön az alvásod is idővel, lehet már ma sokkal jobb lesz. De, ha minél több cuccot fogsz magadba tömni, akkor lassan nem fogsz rajtuk kiigazodni. Az embernek úgy általában nincs szüksége semmiféle gyógyszerre, ha meg mindenfélét szedegetsz, akkor az olyan kalamajkát idézhet elő benned, amiből aztán lesz mit csinálnod, hogy kilábalj...

 

Lehet, hogy már ma nem lesz ételundorod. A test megpróbál megszokni valahogy mindenféle cuccot, ha már nem tudja maradéltalanul semlegesíteni, akkor aztán majd jelez is. Ha valamit beveszel, az nem csak arra fog hatni, amire speciel bevetted. 25 éves vagy, eddig minden OK volt, most meg mintha kezdene minden széthangolódni – remélem sikerül majd visszatalálnod a helyes ösvényre........

Előzmény: Zizike125 (11929)