Zizike125 Creative Commons License 2015.04.24 0 0 11929

Sziasztok! Elnézést, hogy nem reagáltam. Tegnap felhívtam Anyát, beszélgettem vele, jól esett. Megegyeztünk, hogy ha lehet, minden hétvégén találkozunk. Vagy Ő jön Pestre, vagy én megyek vidékre.
Semmi bajom nem volt az este folyamán, nem bőgtem, még tornáztam is meg főztem. Viszont éjszaka egy cseppet sem aludtam, ahogy lefeküdtem, éreztem, hogy ez nem lesz egy rövid éjszaka. Nem fájt a gyomrom, a mellkasom kissé, a hátam nagyon, de az hajnalra elmúlt. Egyszerűen úgy érzem, mintha izgulnék és emiatt fura a gyomrom. A szemem folyamatosan kipattant és állandóan mozgott a lábam. Ez az idegtől van vagy a Gaviscon ivóoldattól, amit iszom egy hete? 
Ez a "három órával lefekvés előtt nem evészet" valószínű nekem sem annyira jó. Annyira ki vagyok éhezve reggelre (bár nem érzem, ezért csak feltételezem, hogy éhezek), hogy a reggelit úgy kell lenyomnom a torkomon. Szó szerint öklendezem reggelente mondjuk WC-zés után (ami bármennyire is undi, sosem volt ilyen) és reggelinél.  Most annyira amúgy nem vészes a reggelizés, most azt teszem egyébként. :) Joghurtot összekevertem Cini-mini's-szel és azt eszem. De ha mondjuk kenyeret ennék, sonkával és paprikával, valószínű már kiöklendeztem volna. Szóval, ez az ami nagyon zavar. Én mindig is jó evő voltam, a reggeli pláne bejött. És most meg... csak napközben javul az étvágyam. És vacsorára vagyok igazán jól. 

Igazából rájöttem, nem akarok csak azt enni, amit lehet, hanem mindent, de kis adagokban. Egyszerűen nem tudom megvonni magamtól azokat, amiket eddig is ettem. A sok gyümölcs, zöldség, a hús... és a kenyér. Nekem ez nem megy.
Viszont ez a nem alvás nagyon zavar most. Még tegnap mindenkinek dicsekedtem, milyen jól alszom... 

Van egy növény alapú nyugtató szer a Nervenpflege. Nekem régen segített, lehet bekapok egyet napközben és meglátom mi lesz. 
Május 8-án tudok ismét vidékre menni, az péntek. Megpróbálok időpontot kérni akkorra a gasztroenterológusomhoz, hátha tud nekem vmilyen tanácsot adni. Nem tudom, hogy most a gyógyszer a rossz, vagy egyáltalán nincs is szükségem gyógyszerre. Bár ugye, én nem vagyok szakértő, tehát ezek csak gondolatok.
Egyébként nekem nem a gyomorsav látszódott a nyelőcsövemben, ill. a gégémben, hanem a savgőz hatása. Ezt még egy pesti gégész mondta nekem még múlthéten. Mert ott is voltam. :) 

Tehát én azt nem értem, hogy mitől van ez a reggeli ételundor? Ha nincs is komoly bajom, miért kell szednem a gyógyszert? Mi van, ha a gyógyszer miatt vannak ezek a mellékhatások? Sorry a regényért! 

Előzmény: sogormail (11927)