Figyelget Creative Commons License 2015.04.23 0 0 110692
obsitos3-
Bocsánat,akkor úgy néz ki félre értettem az egyik rész "hangulatát".
Mi a más abban,ha csökkenteni tudom 1/3 résszel,vagy épp növelni tudom ugyanennyivel?(2:1-2:1,5--2:1.5-2:1)
A liter számok azok maradnak,csak más szemszögből.
Hangsúlyozom: nem a 100 liter kijátszása a szempontom!
Szomjas cápa-
Szerintem amit meg lehet csinálni csúnyán,azt meg lehet szépen is.Kivehető "cefreszimeringes" keverő a cefre főzésekor,tisztázásnál meg úgysem fontos az.S ha még állítható magasságú is a keverőszár,úgy még jobb.Akkor lehetne használni pótelemmel és annélkül is a keverőt.Persze nem valami agyonbonyolított dologra gondolok,egy
csúszógyűrű kivűl a keverőszárra,amit tetszőleges állásnál lehet rögzíteni pl.
Babar66-
Így van.Nem a látott kép arányait favorizálom,ellenben egy mondjuk 500*250-es(mm) üsthöz el tudok képzelni akár mégegy ilyen méretű köztag beiktatását.Az még nem olyan brutál(1:1),de máris duplázva van.
Az más kérdés,hogy mennyi 2:1 arányos főző van az otthonokban.
Tucso69-
Persze nem úgy gondoltam,hogy eleve több részesre(emeletesre)készíteni az apparátot.Ám ha adott egy jó aránnyal rendelkező kisebb üst(mert elég volt akkora a készítése idején) és jó lenne most egy nagyobb(több a gyümölcs,megnőttek a fák) akkor nem rossz ötlet ez.Olcsóbb is talán,mint egy komplett nagyobb üst.