jocijocó Creative Commons License 2015.04.22 0 0 10430

Nekem is van oltó rajta, mindezek ellenére nem hagyom égve. Zárható a hordóm teteje, valószínűleg nem tud kigyulladni ha senki nem nyitja ki. Két év alatt az oltót nem tudtam kipróbálni............ mert nem volt rá szükség. 

Én olajkazánokkal foglalkoztam, mégis mindenkinek azt tanácsoltam, ha elmegy otthonról kapcsolja le. Pedig ott is van biztonsági rendszer. 

Sokunknak és nekem is a lakás nagyon sokba került, azt is mondhatjuk egy fél élet munkája, nem vagyok hajlandó kockáztatni, az sem izgat ha egy óra kell a kellemes időhöz ha haza érek.

Munkahelyemen minden agyon van biztosítva, főnököm alapszakmája villanyász. De az utolsónak mindent áramtalanítania kell, vagyis nem egészen így van, van állandó üzemű áramkör, és van a nappali. Csak a nappalit kell lecsapni.

No igen a pellet kazán is délutánig megy reggel az első fecske automatával indítja, olyankor a gáz rásegít addig még a kazán fel nem melegszik. 

Teljesen egyetértek vele, ez olyan dolog mint a reggel, nem hegesztek és sikítózok a pincében ha utána munkába megyek, az ördög nem alszik. 

Az én telkem különben is olyan, amin egy leéget ház állt, ezért tudtam olcsón megvenni. Állítólag a villanybojler okozta a tüzet, de az nem lehetett, mert még vagy 10 évig használtuk és csak lefesteni kelet. Szerintem az olajkályha volt a ludas. Mindenki döntse el maga, mi az ami szerinte tuti biztonságos, senkit ne buzdítsunk arra hagyja égve nyugodtan úgy sem lesz baj.