specialist Creative Commons License 2015.04.21 -1 4 236086

off

öntsünk tiszta vizet a pohárba. a diginél undorítóbb pofátlanabb köcsögebb cég nem kevés van, aki a saját stratégiáját a focikedvelők zsarolására építette fel.

úgy akartak gyorsan terjeszkedni, hogy saját sportcsatornát hoztak össze és premium sporteseményeket vásároltak fel, majd azokat a legnagyobb konkurensek felé elérhetetlenné tették. más rájuk veszélyt nem jelentő mini szolgáltatókkal simán meg tudtak állapodni, ami egyértelműen mutatja a stratégiájuk kétszínűségét és álságosságát.

éveken keresztül az a lehetőséged volt, hogy ha pl-t vagy bl-t esetleg más sportokat akartál nézni, hogy dobnod kellett a upc-t vagy a tét, és váltani digire, (mert ott ugye jött a másik két sportcsatorna) de azt mindenki tudja, hogy azért nem olyan egyszerű.

 

félreértés ne essék, nem tisztem védeni a upc-t vagy a tét, nem is teszem, viszont az ilyen saját hálózatát minimál szolgáltatáson tartó, de emberek százezreit zsaroló, kizáró cégek dögöljenek meg ott ahol vannak.

rettenetesen örülök, hogy megkapták az első szöget a koporsójukba.

 

egyébként meg nem kell más, mint egy jó gép,  fasza monitor, vagy hdmi kábel a tv-hez és egy gyors net és az acestream és spocaston keresztül bármit nézhetsz közel HD minőségben.

 

(a flash streameket felejtsétek el)

 

én már sokszor akkor is ezt használom, ha épp megy a tv-ben, annyira megszoktam már, és sok esetben a kommentátor baromsági sem idegesítenek, a szünetben értékelő "szakértőkról" meg már ne is beszéljünk.

 

ja és egy modi kibaszhatná innen ezt digi ügynököt véreres faszba, mégis mi a faszt keres itt?