LyPapa Creative Commons License 2015.04.20 0 0 90542

Engem nem érdekel, kinek, mi a végzettsége, párt és vallási, valamint egyéb álláspontja. Esetleg valakit irritál, hogy mérnöki szempontból, és nem találgatás vagy jópofizás alapján megpróbálom a T. topictársak valamelyikének figyelmét ráterelni egy valóban problémás, adott esetben súlyos sérülések bekövetkezését eredményező megoldás fonákságaira ?  Nem hiszem, hogy valaha is dicsekedtem volna bármiféle végzettségemmel, de ha valakinek az általam írott hozzászólásokból ez jön le, hát legyen ez az ő problémája ... 

Egyikőtök azt reklamálja, hogy  1972 környékén nem gondoltam arra, hogy 2015-ben lesz olyan topictárs egy Index fórumon, aki az el nem készült fényképeket reklamálja, és ezek hiányában azt állítja, hazudozok ? Bocsánat, de azt gondolom, ez nem teljesen helyénvaló. Vagy igen ?  

Azt hiszem némi fogalmi differenciáink vannak egyes dolgok megítélésében. Ha megemlítem, hogy nem légből kapott, hanem műszakilag megfelelően alátámasztott dolgok szerepelnek az általam írott hozzászólásokban, akkor attól tartok, az nem végzettséggel való hivalkodás. Vagy igen ? 

Fura szelek fújdogálnak itt :(

Na, épp ideje, hogy fejemre hamut szórva távozzak, és megköszönjem türelmeteket, amivel elviseltétek jelenlétemet. 

További kellemes csevegést kívánok úri társaságotoknak,

 

Üdv: LyPapa

Előzmény: buats1950 (90528)