juhosttt Creative Commons License 2015.04.19 0 0 18264

Én se vagyok profi, sőőt!

 

De azt is elmondja a srác, hogy a kitalálója nélkül senki nem tudja jól megcsinálni. Na azért lássuk be, ezt nem fogja ingyen megcsinálni... Szóval ez egy olyan többlet költség, amit ilyen kevés tapasztalat mellett nem biztos hogy sokan be fognak vállalni. Persze 10-20 év múlva lehet más lesz a helyzet!

 

Babó szerint, minimális permetezést igényel,mert a laza függönyt átjárja a nap és a szél.

Ez ellentmond a jég elleni védelemnek.... Erre kiváló példa a szomszéd NEM metszett szőlője, amely kiválóan átvészelte a tavalyi jégverést, mivel sűrű volt a lombozat és a levélzet megvédte a hajtásokat és a legtöbb hajtásvéget is.

Ez a videó érdekesen lett összevágva, a narrátor a végén azt akarta mondani: ez az ára a minőségi bortermelésnek. De ezt kivágták és jött a következő gondolat...

https://www.youtube.com/watch?v=PeGdcAfUM2Y

Továbbá még ehhez kell egy speciális rügy eltávolító adapter is... Ez csak akkor lehet a jövő, ha mégjobban a lőre irányába akarjuk süllyeszteni a magyar bortermelést... Ezzel a technológiával a nagyokat elősegítik, a kicsiket meg még jobban el tiporják. A magam fajta minőségre törő kis embereket akik meg borrégión kívül estek meg mégjobban ellehetetlenítik. A minőségi termelés és ez az ipari méretű alkohol előállítás azért elég távol áll egymástól!

 

De ez csak az én meglátásom, lehet egészen rosszul látom a dolgot, de pl a boros fórumon is kiderült, hogy ami egyeseknek alapvető dolog, az másoknak újdonság... :/

Előzmény: zsorsz (18262)