Mincy Creative Commons License 2015.04.15 -1 1 14541

Személy szerint én nagyon örülök, ha minél többet írnak ebbe a topikba most, mert április 20-án ünnepli a 15. szülinapját a fórum, és nagyon közel vagyunk a 15ezer hozzászóláshoz is. Ha mással nem is tudjuk megünnepelni, legalább a hozzászólások száma tenné ünnepélyessé az évfordulót. :)

 

Nekem a kisebb játéktípusokkal az a bajom, hogy kizárják a nagyobb nyeremény lehetőségét, és túl nagy esélyekkel azért az sem kecsegtet. Nekem a 4/4 volt a legnagyobb találat, ami duplázva hozott 30ezret tavaly júniusban. Nem könnyű elérni azt sem. ha már folyik a pénz ebbe a játékba nekem, legalább az esélyem legyen meg egy jelentős nyereményre, ami nekem a 7es játéknál kezdődik.

Én nem értek a kalkuláláshoz, mint blondy100, és mások is. A szerencse létezésében kezdek hinni :D

 

Az viszont biztos, mert utánaszámolgattam, hogy vannak olyan számok, amik már 4esbe sem álltak soha össze, akkor az esélye még kisebb, mint amik gyakran összeállnak, akár 8-9-10es játékban is.

 

Kicsit a fizika is közre kell hogy játsszon itt, mert a gép ugyanúgy mozog, az erőviszonyok minden nap hasonlók, a golyók is benne ugyanonnan indulnak, tehát emiatt is lehet számítani a mozgásból eredően hasonló eredményekre.

Előzmény: Lucien68 (14540)