Mondd scarabaeus, arról a megoldási javaslatról, amit én írtam le a Carina_S (7545)-ben, vagyis hogy a képnézegetőt régi/új átváltós rendszerűre alakítsák át úgy hogy ezt minden felhasználó egyénileg állíthassa be a saját gépén a fórumon belül úgy, mint a "nicknév"-átváltást vagy a "kedvencek"-tartalmakat is már régóta megteheti, ennek a megoldásnak ugye nem lenne komolyabb akadálya? Mert én a fórummotort úgy képzelem el, hogy ugye az ott van egy nagy (több gépből és sok-sok merevlemezből álló) szerveren, ami ugyebár több egymással összekapcsolt nagyteljesítményű szerver-számítógépből áll, több merevlemezzel, hogy az egyik szervergép merevlemezére telepítenék fel az új programverziójú képnézegető-fórummotort <<("A"-képnézegető), a másik szervergép merevlemezére meg a régi programverziójú képnézegető fórummotort <<("B"-képnézegető), és amikor az fórum-"user" (a fórum-felhasználó nick) magának egyénileg állítgat úgy, hogy azt a fórum csak az ő nickjére tegye érvényessé -- mivelhogy ettől válik egyéni beállítássá -- , akkor tulajdonképpen az történjék, hogy a képfájlok társításának elérési fórumszoftver-elérési útvonala <<("patch") az Index Fórum rendszerén belül az átállítás előtti "A"-képnézegetőről (az újról) az átállítás után már a "B"-képnézegetőre (a régire) tevődjön át, és akkor ezzel már meg is valósult volna, hogy a képeket az user az új képnéző helyett a régi képnézővel nézegesse. A beállítás elérhetőségét pedig a nick egyéni menüjébe kellene elhelyezni, ugyanúgy, mint a nicknév-váltás beállításáét, valahogyan így!:>>

Hát persze ennek az itt leírt elvnek a gyakorlatba való átültetéséhez már a fórumtechnikusok értenek igazából, de azért megkédezlek Téged is, meg a fórumtechnikusokat is: Egy ilyen megoldás kivitelezhető, lehetséges volna??? ((Nem számít mennyi idő alatt, lehet lassan és nem sietve is, csak végre már jó legyen... !