For-dzsi Creative Commons License 2015.04.10 0 0 95034

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/11526017/Manchesters-dominance-of-English-football-is-over-but-United-have-the-derby-edge-over-ageing-City.html

 

Kicsit csalódtam GNev-ben.

 

"If any of the top four is able to add Gareth Bale, Morgan Schneiderlin and / or Paul Pogba and Mats Hummels to their squad this summer, they would instantly become front-runners to win the Premier League next year."

 

Ez úgy hülyeség, ahogy van. Ha nyáron senki nem nyúlna a keretéhez, valószínűleg ugyanaz a 6 csapat állna jövőre harcban a bajnoki címért, mint e szezon előtt gondoltuk. Én nem hiszek abban, hogy bárki az említett csapatok közül rámenne komolyabban készpénzért Bale-re vagy Pogbára, pláne együtt mindkettőre. Túl kockázatos, egyszerre ellőni a puskaport. Inkább 3-4 posztra igazolt 20 millás játékos, mint egy Pogba vagy Bale, aki megsérülhet, megkergülhet, vagy akármi. (Falcao, di Maria remélem értékes tapasztalat volt)

 

A mancici öregedő kerete hosszabb távon fejfájásra adhat nekik okot, de a kezdőjükből yayatoure közelít a 32-höz, a többiek 30 alattiak, kivéve Zabalétát, aki betöltötte. Nem kell ezt túldimenzionálni.