Akela, a rideg farkas Creative Commons License 2015.04.07 -8 1 124601

EG-be nem megyek bele, mert megint kapok a pofámra, de a játékosokról sajnos más véleményem van.

Amíg 2 éve nyugodtan számíthattunk az üzembiztos Mónira, ez már nem egészen így van.

Amíg három éve még Piros elől-hátul játszott, addig, most ha rákényszerül, hogy védekezzen, mint vasárnap is, az felőrli az erejét, és ziccerben sorra nem találja el a kaput, vagy éppen a kapust találja el folyton.

Amíg Orsira az első évben még lehetett számítani, ha nem is annyira, mint 5-6 éve a válogatottban ( a másik csapatról nem beszélek), ma már a csapatban sincs helye.

És imádom Zizit, de meg kell mondjam, hogy az előre játékban az ő sebessége is lelassult. 2-3 éve ez volt a kulcs, azért tudtunk olyan gyorsan improvizálni. Az szerintem nem kis részben őmiatta lassult le. Kb. azzal párhuzamosan, amennyivel jobb védő lett. Lehet, hogy neki is kiveszi az erejét az.

Ez 4 ember az alapsorból, Szani kiesett, marad Tomori. Arról hadd ne beszéljek, csak annyit, hogy én abban reménykedem, hogy a hiánya nagyobb erényt fog kovácsolni, mint amekkora hátrányt jelent.

Úgy hogy én igenis azt gondolom, hogy amikor Gábor azt mondta, hogy a játékosok egy része (?) túl van a zenitjén, akkor nem beszélt hülyeséget.

Ha ő marad az edző, akkor kb. olyan nagyságrendű feladata lesz, mint amikor szinte az ifi csapattal neki indult 2008-ban a bajnokságnak.

Előzmény: gerg0 (124597)