Folti1985 Creative Commons License 2015.04.02 0 0 186

Eladnám Soladerm V2.1 311nm UVB lámpámat.

 

Technikai adatok: (a forgalmazó oldaláról)

Nagyobb bőrfelületek (testtájékok) kezelésére szolgáló készülék

- bevilágított bőrfelület: max. 25 x 40 cm
- 2 db 36 wattos (dupla) Philips NB UVB cső
- mérete: 12×450×320 mm
- tömege: 6,5 kg
- tartozékok: részletes használati-kezelési útmutató, garancialevél, UVB-védőszemüveg

Beépített, hangriasztós időzítőórával rendelkezik. A készülék a könnyebb kezelés érdekében speciális, több irányban állítható állványzattal van ellátva.

 

Egyéb információk: 

 

- A lámpa 3 éves azonban keveset használtam, 5x50 kontroll kezelés csináltam vele, a fénycsövek gyárilag megadott élettartalma 1000 óra tehát a gép 99% állapotban van. 

- A gép orvosi eszköznek minősül, otthoni használata orvosi felügyelet mellett ajánlott, (természetesen saját felelősségre használható e nélkül is de egy anyajegy szűrés és egy konzultáció nem igényel különösebb ráfordítást). 

- Tapasztalataim szerint a géppel szép eredményeket lehet elérni, én elsősorban nagy gépes kezelés mellett használtam, az arcomra, ha valaki kitapasztalja a használatát (elsősorban arra gondolok hogy milyen időközönként és milyen hosszan lehet a kezeléseket csinálni) akkor valóban hatékony. 

 

- Megválásának oka, hogy Budapesten eltudok járni rendszeresen egész test kezelésre így számomra már hasztalan. 

- E-mailem publikus, ide várok elsősorban ajánlatokat illetve kérdéseket ha vannak, szívesen válaszolok mindenre. 

 

Személyes átvétel Budapesten, Kaposváron illetve Pécsen megoldható előzetes egyeztetés után. Postán is elküldőm de csak értékbiztosíva és előre utalás után (szükség esetén erről szerződést is írhatunk)

 

Ár: 160 000 Ft. (Új ára 250 000 Ft áfával, Csere ajánlatokat is szívesen meghallgatok, de elsősorban pénzre lenne szükségem. Alku csak jó ízléssel, mivel a csövek és a gép is jó állapotban vannak)