Doky586 Creative Commons License 2015.04.02 0 0 3615

Akkor az én szemem káprázott amikor pár éve még a híradóban is szerepelt az eset hogy egy extrém gyorshajtót nem sikerült a rendőröknek elkapniuk mert a rendőrautók csak 180km/h-t tudtak, így nem érték utol, Móvártól Pestig... Aztán napok múlva dicsekedtek hogy sikerült beazonosítani és letartóztatni..

 

Ebből az ügyből kifolyólag lettek véve később a rendőröknek az extra-gyors Audi rohamkocsik.

Meg van olyan szabály is hogy egy embert egy cselekedetért csak egyszer lehet felelősségre vonni, talán ez is közrejátszik, nem tudom, meg miért ne akarnák kideríteni a rendőrök hogy az alany nemcsak egy, hanem több dologban bűnös? (a rendőröknek csak egy hívásukba kerül, nekik gyorsabban válaszolnak mint egy közembereknek az autópályások ügyfélszolgálatán :)

.

(az olyan lenne mintha elkapnának egy sorozatgyilkosság után valakit akire az egyik tanu ráismert az egyik helyszínen, és a többi esetet meg se próbálnák rábizonyítani, mert az a szomszéd megyében volt, így nem rájuk tartozik..)

Egyébként ha nem hiszed próbáld ki. Úgy bizonyíthatod hogy megismétled az álmokfutást matrica nélkül és nem büntetnek meg érte..  :DD

Előzmény: miert.mindig.en (3614)