wégé Creative Commons License 2015.03.31 0 1 639878

Szerintem - ha már ezt a szót használtad - a butaság nálad hangzott el és most jól rá is erősítettél. Mivel nincs versenyzői tapasztalatod, ezért számomra vicces, hogy ejtőernyőzésből akarsz levezetni valamit, aminek semmi köze hozzá. Jó hogy nem a Bocuse d'Orból indulsz ki, az is komoly verseny.

 

Másrészt kevered a fizikai fájdalom elviselését a maximális koncentrációval és határon autózással - megint csak nem logikus, ha gonosz akarnék lenni, azt hinném szándékosan csúsztatsz. Kiminek se sérülése, se semmi más olyan problémája nincs, ami miatt ne vezethetne 100%-on, ha mégis így teszi, csak autókázik a pályán elvéve a helyet olyanoktól, akik nem így tennének. Ez a te levezetésedből következik, nem én mondom.

 

Furcsa tévképzeteid vannak az autóversenyzéssel, meg az F1-gyel kapcsolatban általában - lásd tegnapi példa a "szabály van rá, hogy nem lassíthat le", meg a "mindenki tudja, hogy nem a versenyző rajtol már régóta". Ilyen alapon ezt is mindenki tudja szerinted, csak épp a valóság ezzel ellentétes. Mindenki mindenhol nyomja, ami a csövön kifér az autója, a gumijai, meg a szabályok adta kereteken belül. Az, hogy jelen pillanatban neked más a versenyzés képe, mint 30-40 évvel ezelőtt, független attól, hogy hogy vezet egy profi versenyző. Pont ezért kár bármilyen összehasonlításd tenned egy teljesen máshogy működő pontozásos sportággal, amit akármilyen szinten is űztél. És pont ezért tűnsz ezekkel az érvekkel méginkább fotelszakinak.

Előzmény: BZoltan (639874)