Családfakutatás Creative Commons License 2015.03.30 0 0 14612

Kedves Fórumozók!
Szeretném jelezni, hogy mindenkinek, kivétel nélkül mindenkinek szoktam válaszolni a megkeresésére, kérdésére, mert engem még anno így neveltek.

A Családfalu a szívem csücske volt, amikor elindítottam, tisztán non-profit alapon úgy, hogy egy kedves programozó barátommal együtt hosszú hónapokig próbáltunk egy olyan programot összerakni, melyet a szabadpiacon több 10millió-ért lehetne megkapni.

Akkor sok céget megkerestem, hogy hajlandóak lennének-e szponzorálni az oldalt, de nem jártam sikerrel.

Ugyancsak megkerestem sok kutatót, aki akkor kezdte a netre felrakni családi oldalát, hogy itt a remek lehetőség, fel lehet ingyen tölteni és "élvezni" a jelentkező rokonokat, közös ősöket. Néhányan éltek is a lehetőséggel, ám előjöttek azok is az internet bugyraiból, akik úgy gondolták, hogy az egészet azért csinálom, hogy a mások által kikutatott adatokból éljek. Csak gratulálni tudok most is ehhez a hozzáálláshoz, aki kicsit komolyabban és régóta foglalkozik a családfakutatással annak nem kell bemutatnom, hogy ez mekkora tévedés! Persze mindenki azt gondol, amit akar.

A családfalu project jelenleg áll, mivel az egészet újra kell programozni, amihez egy csapat, napi 24 órában dolgozó programozó is kevés lenne, finanszírozni pedig sajnos nem tudom, bármennyire is csodálják ezt egyesek.

Megnyugtatásul közlöm, hogy az adatok nem vesztek el, csupán nem hozzáférhetőek a nyilvánosság számára.

Aki szeretne segíteni, hajrá, addig marad a fizetős myheritage és társai.

Továbbra is állok mindenki rendelkezésére, nem szükséges a zárójeles, kétértelmű megjegyzés senki részéről.

Mindenkinek eredményes kutatást kívánok, valamint áldott ünnepeket!

Előzmény: skoumi (14610)