sogormail Creative Commons License 2015.03.30 0 0 11810

Nekem mindegy:), de „velem nem kell oszintenek“ lenned:) Nem vagyunk velemenykulonbsegen, mindig is a hatas-riziko alapos merlegelese mellett erveltem. A „csodaszerek“ a nincsen hatas –ismeretlen rizikoju kategoria. A gyogytea az nem ez, ha jol van kivalasztva(!), annak van ismert hatasa es rizikoja. Lehet merlegelni. Ha neked ez a hatas mar eleg (sok esetben nem eleg) akkor ez a jo valasztas.

Viszont amiert en mindig kihangsulyozom a mellekhatasokat, hogy ezzel tisztaban kell lenni! Epemutet elott alltal(allsz), azert feltetelezheto, hogy szedsz, szedni fogsz gyogyszereket. Nem baj ha ezt elmondod a dokidnak es te is tisztaban vagy ezzel. Nem mellesleg a “mellekhatasokat” az ajanlott ido es dozis mellett adjak meg. Ha te a teakat is tomegevel iszod akkor mas lehet a helyzet.

 

En megkerdeznek egy szakembert errol. :) Dr. Csupor Dezso az orszag egyik elismert fragnakognozia szakembere. Itt esetleg megkerdezhetned mit ajanl, mennyi ideig, milyen dozisban refluxra. Utana meg ide is betehetned, mert ez hasznos mindenkinek:)

Előzmény: Törölt nick (11808)