RoniSU Creative Commons License 2015.03.29 0 0 124095

Tényleg irigylem azt a fajta szurkolói elfogultságot, amikor egy ilyen égésnél a legtöbb komment a bíróról és a kommentátorról szól.

 

Én nem mondom, hogy új edző kell, de szükség van valamiféle változtatásra (akár Gábor részéről is), mert az nem fér bele ilyen költségvetés mellett, hogy abból áll a támadójátékunk (most már évek óta), hogy a középső hármas adogatja a labdát, aztán valamelyik megoldja – vagy nem. Kivétel, ha a porc nélküli Piros van bent a falban, mert akkor ő megjátszható, és olykor még gólt is szerez, vagy ha éppen Szarka Adrinak van egy elfogadhatóbb meccse a sok rossz között.

 

Gábor mindhárom időkérésénél arról beszélt, hogy nem azt csinálják a pályán, amit megbeszéltek. Kérdés, miért nem? Mert a nagyobb meccseken már elég rég nem azt csinálják. Persze fel lehet hozni a hazai győzelmeket, de azért látjuk, milyen a Győr, amikor nem Herr Orsi áll a kapuban.

 

Nem látszik semmiféle taktika, elképzelés, sem támadásban, sem védekezésben. Ez pedig most már látjuk, hogy a Lipcse ellen sem fér bele, nemhogy a Győr ellen. Pedig a győriek ennél gyengébbek most jó pár évig nem lesznek...