fürj999 Creative Commons License 2015.03.27 0 0 13399

Szia

 A teljesen világos az egyértelmű, nem fias. A sötétet, már nehezebb eldönteni azokkal várni kell.

Ha kevesebb a hőfok, ami valószinű, mert a hőfokot jóval a tojások felett méri a tojások szintjé lehet 1 fok eltérés is minuszba.

A fürjek 16 -18 napra kelnek tehát még nincs késve. De mivel egy fokkal kevesebb lehet a gépben ezért 1-2 nappal is késöbb kelhetnek és elhuzódhat a keltetés. Amit kilyukasztottál az biztos elpusztul.

Vizet a csatornákban állandóan kellett volna önteni. Most a kelés elött már az összes csatornában és 80-85 % párának kéne lenni. És permetezni kellene naponta legalább egyszer.  Tehát most pótold amit elmulasztottál, ne nyitodasd, csak max naponta 2 X. Forgatni már nem kell őket.!!!

Így messziről leírás alapján nem lehet megmondani, mi bajuk lehet. Nem fulladnak meg a nagyobb szemű takarmánytól mert azt meg sem eszik.

Nem kell a tápot darálni a felnőtt madaraknál. De ha kikelnek a kis csibék azoknak inditó táp kell és darálni az első héten szinte porrá.Kamilla teát adjál először nekik víz helyett. 

A felnőtt madaraknak nem kel kamilla. 

De szerintem még keressél információt a keltetésről és a fürjtartásról. 

Itt a keresőben is találhatsz olyan dolgokat amit nem tudsz, de írhatsz is. sajnos nem mindig van valaki aki tanácsot is fog adni.

Ja a napos fürjeknek gyógyszer mentes tápot adjál. !!

Előzmény: metabo (13398)