marea20v Creative Commons License 2015.03.27 0 0 10772

Kedves Brigi7894,

 

Rátaláltam a fórum-bejegyzéseidre és mivel ugyanebben a cipőben járok, azt szeretném megkérdezni, hogy az alapítványtól és/vagy Abbáziától kaptál-e hivatalos levelet/értesítőt, hogy "tényleg" lekerült a nevedről az üdülési jog, ill. a bérleti szerződés szerződő fele immár az Alapítvány? Vagy milyen hivatalos dokumentumok kerültek kiállításra?

 

Ugyanúgy került hozzám az enyém is, mint a tied, öröklés útján. Próbáltam ingyen is adni, sőt fizetni is érte, hogy vigyék el, de nem sikerült.

 

Beszéltem Abbáziával és a weekend4you vagy mia túró kft-vel, akik az értékesítést végzik MOST nekik, de atváltani/átminősíteni a hetet - és ezáltal új, "csak" 10 évre szóló szerződést kötni csak "újabb 500K-700K Ft befizetésével lehet" (amivel aztán 10 év múlva ki lehetne lépni belőle, de így gyakorlatilag 20 évet kifizettetnek). Ez több mint vicces/non-szensz, bár inkább borzasztónak nevezem.

 

Lehet én is "adományoznám", de félek, hogy ebben is van vmi csavar, vagy később kitalálják, hogy nem szabályos és később követelhetnek rajtam/gyerekemen vagy ha megérem unokámon is valamilyen elmaradást. :(

 

 

Kende ügyvédnőhöz lenne még kérdésem, ha olvassa ezt a post-ot, hogy ügyvédi szemmel ez az adományozás joszerű és biztonságos megoldás lehet, ha tényleg átveszi az említett alapítvány?

 

 

Köszönöm előre is válaszod és esetleg ügyvédnő válaszát, ha olvassa a post-ot.

 

Üdv,

Balázs

Előzmény: brigi7894 (10618)