htibor Creative Commons License 2015.03.26 0 0 18536

Ha a tervezett menetrendhez elvileg nincs szükség plusz járműre a kb. 10 %-nyi km bővítés mellett - pár százezer km -, akkor a csúcsidei kibocsátás megmaradna(átrendeződne) és vélhetően a völgyidőszakban és hétvégén lehet sűrűbb közlekedés a tervekben.

 

Meglátjuk.

 

Szerintem 2015-ben már adott lehetne erre egy internetes fórum/ötletfal/lakossági véleményezés, ahol adott vonal/vonalcsoport/városrész módosításával kapcsolatban lehetne ötleteket, javaslatokat megfogalmazni, ezen ötleteket egy helyen látni és olvasni és véleményezni - kicsit a BKK társadalmi egyeztetés mintájára - , csak nem zárt körben, hanem megismerve a mások véleményét és moderált körben vitafórumot létesíteni a közös ügy érdekében.

 

A lakossági fórumok munkaidő utolsó órájában megtartandó, őket érdeklő és ráérő sajnos jellemzően 60 feletti korosztály képviseletével a "Menjen a busz az akciós tejföl miatt!", "El tudjak menni a templomba misére!" és szabadidős anyukák "Miért nem tud eljutni a gyerekem a világvégére az iskolába 15 perc alatt!" c. felvetései is természetesen szintén jogos egyéni felvetések, kérdés, hogy a város meg fog-e határozni közösségi igényt, hogy mi alatt nem foglalkozik, és mi felett foglalkozik járat indítás és módosítási kérdésekben.

Érdekes lesz :)

Előzmény: Törölt nick (18535)