Frizuravarjú Creative Commons License 2015.03.24 0 0 170602

 "Simán meg lehetne lépni, hogy bizonyos szektorokba be lehessen menni e nélkül.(csakhogy ne féljenek a többi helyen tömegével megjelenő családok. :P ) Legfeljebb mondjuk csak egy pénztárban lehetne úgy csak jegyet venni."

 

Ez az OnlyLoki által felvetett problémára miért lenne megoldás? Jön a haver/unokaöccs/új nő a meccsre, miért nem ülhetnek egymás mellé középre legjobb helyre akár, ha van rá pénz és van hely? Miért  csak a kártya nélküli szektorokba? Arról a mostanában elképzelhetetlen, de azért mégiscsak célként megjelölt helyzetről nem is beszélve, amikor tényleg tömegek vennének jegyet, mindegy hova, csak kapjanak, akkor aztán főleg csőstül jönnének a szervezési problémák. Ha nagyobb, vegyes társaság egymás mellett akar ülni, akkor tényleg a legegyszerűbb a nagyképernyő valahol...

 

A helyzet jelenleg olyan, mintha egy hipermarketben csak törzsvásárlói kártyával lehetne vásárolni (természetesen a vásárlás napján nem lehetne kiváltani, és adott lánc minden üzletébe más-más kártya kellene), és a te javaslatod az, hogy ugyan, néhány terméket hadd lehessen megvenni kártya nélkül, és egy darab pénztárt ki is nyitunk nekik nagylelkűen, hogy fizethessenek.

 

"Egy idő után úgyis csináltatna mindenki, mert sokkal kényelmesebb lenne, főleg nálunk, és hát ha nem kötelező, akkor megcsináltatják."

 

Nem, egy idő után nem járna senki sem, most pontosan ez történik. És az olyan elszállt holdkórosok, mint Berife meg Csányi, meg úgy tűnik a klubok környékén is jópáran azt vizionálják, hogy jönnek majd az új tömegek, csak ki kell várni. Ami jelenleg folyik a fociban, az teljesen szürreális, védhetetlen.

Előzmény: losik (170597)