solo_la_samp Creative Commons License 2015.03.23 0 0 13333

Eder Mestert lathatóan feltüzelte Conte behívója (csak nehogy megsérüljön a válogatottnál), nagyon eltalálta a szabit, Handa-nak esélye sem volt, ráadásul pár percre rá volt egy másik szép szabi, ahhoz se kellett sok.Okaka tökéletes szerepe is meg van, most már: 65-70. percben előnyben beállva, remekül tartja a labdát, csak faulttal lehet megállítani, folyamatosan tudja tördelni a játékot.

 

Azért az elképesztő, hogy elkaptuk a fonalat a derbi óta! Én a Rom-Int-Fio-Mil sorozatból 4 pontot tippeltem, erre már két meccs után zsebbe van 6 .

 

Az biztos, hogy a válogatott szünet most nem a legjobbkor jön nekünk.

 

A legkritikusabbnak én is a Fio-Nap-Laz meccseket érzem most, ráadásul az első kettő idegenben, bár ha szerencsénk lesz a Napoli még örlődni fog az EL és a bajnokság között. A Juve viszont már jó eséllyel bajnokként jön, otthon szerintem így foghatók lehetnek (talán két éve már megcsíptük így őket) Lesz még négy kötelező Cesena-Empoli-Verona-Parma, amik néha a legnehezebbek ugye, az első kettő a kiesés elől menekül-az kemény lesz, a második kettő remélhetőleg csak formalitás. + Van még egy Udinese, ami mindíg, mindenhol nehéz (főleg nekünk :)) Szóval érdekes hajrá vár ránk, ha a hátra lévő 10 meccen 18-20 pontot össze tudnánk kaparni, akkor a jó isten se mentene meg minket Európától. (az más kérdés, hogy az jó lesz-e nekünk....)

 

AVANTI DORIA!!!