rbgchat Creative Commons License 2015.03.19 -1 1 5479

Közös fagyizás után átköltözte melléd és a barátnőid mellé.  A farkam nem tud lelohadni nagyon, mert gondoskodsz róla, hogy mindig hozzám érjél. Ettől mindig megkeményedik. A pokrócon mellém ülsz és a kezedet direkt a lábaim közé teszed. Mikor a hajadat megigazítod, direkt hozzá érsz, simogatod.

-          Ha így folytatod, ide élvezek. – súgom a füledbe.

-          Mit súgott?  - kérdezte Viki, a barátnőd.

-          Kérdezte: megyünk-e úszni? – felelted vidáman.

Mindenki hirtelen felállt, te még maradtál. Markodba vetted, alaposan le-föl húzod a bőrt, gyorsan egymás után.

-          Ugyan, ez nem sül el olyan hamar. – jegyzed meg, elengeded.

Ennyi kellett és máris elélveztem.  Végignézted ahogy fehér foltot  csinálok a takarón. Elégedetten mosolyogsz. Papírzsebkendővel letakarítom a nagyját, addigra lelohadok. Felkapod a matracot és elindulunk a víz felé.

Felüdülést hoz a víz. Fürdünk, úszunk és játszunk. Sokat vagyunk bent a vízben, a többiek korában kimentek. Csak ketten maradtunk bent. Háton fekszel a matracon, oldalt taposom a vizet, takarsz a testeddel. A lelógó cicidet csókolgatni kezdem, mellbimbódat bekapom és szopogatom. Kintről a partról integetnek, mennek vissza a szállásra. Örülsz, hogy kettesbe maradtunk, bár a vízben is és a parton is sokan voltak. Pár óra volt csak sötétedésig. Maradtunk a vízben.  Ügyeltünk ne nagyon vegyenek észre minket, folytattam a cicid kényeztetését. Combodat és hasadat simogattam, közben a vénuszdombodat is érintem.

Egy idő után nem érted be ennyivel, bejöttél a vízbe mellém. Kemény farkamhoz dörzsölted a tested, miközben csókoltál. Lehúztad magadról a bugyit. Megkapaszkodtam a matracba, te pedig átkaroltad a lábaddal a derekam és lassan farkamra ültél. Nem tudtam, behatolni, de az érzés mindkettőnknek jó volt.  Éreztem a testedet a makkomon keresztül. Majd felfalsz a száddal.

-          Feküdj vissza. – lihegem az izgalomtól – Menjünk ki a partra.

Helyeselsz, felhasalsz a matracra, szétnyitva a lábad, kezed a tested alatt. Tolni kezdem a matracot veled. Látom izgatod magad. Csókolom a talpadat, hol az egyik, hol a másikat. Amikor már jobban leér a lábam, megállok. bokádtól felfelé végig simogatlak. Testedet átjárja a bizsergés. Simogatom a hátad, a popsid. Az ujjam elkalandozik egyszer a puncidhoz. Érzem, hogy nagyon nedves. Bedugom az ujjam. Összezárod a lábad.

-          Nem lát senki. – mondtam nyugodt hangon. Igaz is volt.

A part e része üres volt, a másik felén többen voltak, oda süt legtovább a Nap. Megnyitottad újra a bejáratot. Nem voltam rest és kihasználtam. Jobb kezemmel ujjaztalak, a ballal simogattam a hátad, a nyakad. Cuppogni kezdett a puncid a sok nedvtől.  Nyalni akartam a nedvedet, de más lehetőség nem volt a csak az ujjam. Kihúztam és tövig bekaptam, hogy lenyaljam a finom puncid nedvét. Kihasználta a pillanatnyi szabadságot és megfordultál a matracon. Gyorsan végig nézted a partmentét, hogy tényleg nem látnak. Megnyugodtál, letetted a fejed. Talpaidat összeillesztetted és felhúztad a lábad. Teljesen kinyílt a puncid. Ujjheggyel izgatni kezdtem a megkeményedett csiklódat. Te próbáltad nyugton tartani a kezedet a melleiden. Próbáltad elhitetni a kívülállókkal, hogy itt bizony semmi szex nem történik. Felnyögsz és megmarkolod a melled, mikor az egyik ujjammal behatolok. A kemény csiklódat nem hagyom, játszok vele, ujjazlak, harapdálom a csípőd, combod, hasad. Gyorsabban mozgatom a kezem, hangosabban felnyögsz. Már nem törődsz azzal, hogy ki lát vagy hall meg. Élvezed az ujjamat, a számat. Összeugrik a két lábad, kilököd a kezemet. Az élvezet összeránt, ha nem lennék melletted, akkor belepottyannál a vízbe.

Lassan elernyedsz. Megcsókollak és ki tollak a partra. Meztelenül összepakolunk, nem kapkodunk semmivel. Az én ruhám a tiéddel együtt elfér a hátizsákomba, kezembe veszem a felfújt matracot és elindulunk vissza a városba. Átvágunk a dombos részen, következik az erdő. Letérek az ösvényről. Rád mosolygok, te pedig a vágytól újra álló farkamra nézel. Simogatod a fenekem minden lépésnél. Egy tisztásra jutunk, kellően védett. Keresve se találhattunk volna jobb helyet. Lerakom a matracot és a táskát.

 

(folyt. köv)

Előzmény: Törölt nick (5478)