Huffnágel Pista Creative Commons License 2015.03.18 0 1 2658

Mi itt a Huffnágel Életmód magazinban a prostitúció maradéktalan és teljes körű legalizációja mellett törünk lándzsát. Adjunk minden 18. életévét betöltött nőnek automatikusan bárcát a személyi igazolványa mellé, aztán hagyjuk, hogy megkeresse magának a betevőt..

 

Az egyes kormányok hatalmas adóbevételtől esnek el azáltal, hogy szemet húnynak a nők szürkegazdasága felett. A mai technológia lehetővé tenné például azt, hogy ha egy Férfi egy szórakozóhelyen meghív egy nőt bármire, akkor azzal a tétellel azonnal növeljük az illető hölgy adóalapját, míg a Férfiak ugyanezt leírhatnák költségként.

 

A nők végre azzal fogalkozhatnának, amihez a legjobban értenek, nem nyomasztaná őket a megfelelés kényszere a felsőokatás padjait koptatva vagy a munkahelyeken való mindennapi helytállás közben. Bevételeikből könnyedén kigazdálkodhatnák azt a tétel, amibe a rendszeres havi védelmük kerülne, fizetnék a saját TB-jüket, nyugdíjukat.

 

A futatóknak köszönhetően egy csapásra eltűnne a nemi és párkapcsolaton belüli erőszak is, aminek kezelésében a jelenlegi civil nőjogi szervezetek a világon mindenhol látványosan csődöt mondtak: Minél több pénzt költünk ezek felszámolására, a statisztikák annál aggasztóbbak lesznek. Mondjuk egy csoda lett volna, ha sikerül nekik, hisz a nők védelme mindig is a Férfiak dolga volt.

A nők nem részei a nemzetnek és soha nem is voltak azok

A nemzet ugyanis mindig is a Férfiak közösségét jelenette. Legutóbbi cikkünk alatt ismét fellángolt az agyvihar a korunk nagy kérdéseire megoldást kereső hozzászólóink között, és mivel tegnap volt március 15-e is, itt így az ideje annak, hogy áttekintsük, mi is a végső[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

 

Előzmény: ki szople ? (2656)