rbgchat Creative Commons License 2015.03.17 0 2 5474

Meztelenül napozok egy bánya tó környékén. Kellemesen meleg van. Kedvem támad egy kis fagylalthoz. Kis törölközőt a vállamra csapva, elindulok a büféhez.

Te már a sorban állsz, telefonon beszélsz valakivel. Csinos kis feneked a fekete tanga kiemeli. Mögéd állok és nézni kezdem a fagyi kínálatot. A kínálat csekély. Éppen kéred a fagyidat, mikor egy tapló meglöki a sort és mindenki hozzáér az előtte lévőhöz. Pillanatra hozzá érek a puha bőrödhöz. Rám nézel, előbb a szemembe, aztán lentebb tekintesz. De én se a szemednél ragadok le, hanem a melledet kezdem el figyelni.

Zavartan elveszed a fagyit amit kértél és távozol . Utánad akar szólni az eladó, de szólok, hogy kifizetem azt is. Megkapom a 2 gombóc vanília fagylaltomat és távozok. Gyorsan letelepszek egy asztalhoz, hogy az ágaskodó farkamat lenyugtassam, és csak utána sétáljak. Alig telik el pár másodperc és újra feltűnsz. Elviharzol mellettem, fél füllel hallom, hogy a büfést kérdezed a fagyi áráról. Rám mutat, erre felém indulsz.

Figyelem, ahogy felém közelítesz, a melleid szépen megremegnek, ahogy lépsz.  A törölköző, amit magamra terítettem sátorként áll.  Megállsz előttem, a melleid szem magasságban velem, mondasz valamit, de nem hallom. Azon igyekszem, ne hogy a cicidre vessem magam. Nyújtod a pénzt, ekkor rádöbbenek és elutasítom.

-          Nem tesz semmit. Bocsánatkérés, mert nem akartam udvariatlan lenni. – fogadkoztam.

-          De nem történt semmi, ami rossz lett volna. – néztél a szemembe és nyaltál a fagyidba.

-          Akkor a vendégem, mert ilyen szépen néz ki. – futott ki a számon a bók, utána zavartan nyaltam a csöpögő fagyit.

-          Köszönöm. – pillanatra zavarba jössz, lesütöd a szemed, de ezzel látod a sátort – Nem szeretnél elkísérni? – teszed fel a kérdést.

Mély sóhajt veszek. „Most vagy soha” – fut át az agyamba, és farkamba. Felállok a padról és rájövök, hogy áll a farkam. Zavartság lesz rajtam, ki használod a pillanatot és közelebb lépsz. Így nem látnak a büfé oldalából.

-          Maradj mellettem. – mondod és elindulsz.

Szorosan melletted haladok, eltűnünk a szemek elől a domboldal túl oldalán. Egy bokros rész felé tartunk. Nem tudom levenni a szemem a melleidről, emiatt a farkam továbbra is meredten mutat előre. Egy eldugott helyre lyukadunk ki. Megfogod a kezem és magad mellé ültetsz a fűre. A kezemben a fagyi már majdnem elolvadt. Hirtelen, azaz ötletem támad, hogy a melledre kenem. Felhevült testedre a még mindig hideg fagyi kellemesen esik. Halkan felnyögsz, ahogy a fagyit lassan elkenem a melleden, fentről a mellbimbód irányába. Mire oda érek peckesen áll. Lassan bekapom, nyelvem hegyével jászok rajta.  Hátra hajtod a fejed, megmarkolod a másikat.

Lenyalom a felolvadt fagyit a melledről, figyelem, ahogy élvezed, aprókat nyögsz.  Végig nyalom a nyakadig, majd hosszan megcsókollak. Egyre jobban szétfeszít a farkam, ahogy a testedhez ér és dörzsölődik hozzád. Érzed a keményet, megfogod és húzol rajta kettőt. Kissé kiszárat a farkam, ezért felszisszenek. Oldalra döntesz és szádba veszed. Mohón szívod.

-          Nem bírom tovább. – súgom a füledbe.

Erre te még jobban beveszed, hosszan megszívod. Tartod, érzed a löktetést. Elengeded a száddal, hátra dőlsz, föléd húzol. Szorítod erősen, míg nem vagyok pozícióban. Lazítasz, és hátra húzod a fitymát. Figyeled, ahogy kilövell a sperma a testedre, csodás melleid közé. Kifacsarod az utolsó cseppet is belőle.  Nyakamat átkarolod, megcsókolsz, érzem a mellkasomon a spermát.

Nem akarom, hogy egyoldalú legyen,  ezért lehúzom a tangát rólad. Feltárul a fazonra borotvált puncid. Lenyalom a nedvességet róla. Azután erősen végig nyalom. Megérezve a csiklódat, picit szopogatom.  Élvezem, ahogy a hajamba túrsz, próbálod jobban rátolni a fejem. Engedek és mélyen beszívom a csiklódat. Felszisszensz a fájdalomtól, ekkor engedem ki egy kicsit a szorításból. Nyelvemmel körbe-körbe járok rajta.  Próbálok behatolni  vele, érzem mikor sikerül  a markodba kerül  a hajam. Nem féltve magamat mélyre dugom a nyelvem, szinte felfalom a puncidat. Nedvesség dől belőled, nyelem amit tudok, még többet akarok érezni belőled. Farkam kezd magához térni.

Felemelem a lábad és hirtelen a félig merev farkamat betolom a nyálamtól nedves pinádba. Azonnal megkeményedik, te pedig a melleidet gyúrod az érzéstől. Élvezed, ahogy bent tartom, felemeled a csípődet és körbe-körbe mozgatod. Megfogom a melled gyúrom, imádom a kellemesen puha melled. Tenyeremmel a merev mellbimbóddal játszom, miközben a kemény farkam benned van.  Szorítasz a lábaddal, hogy ne menjek sehova, csak is tövig nyomva benned. Érzem, hogy lüktet a puncid. Amennyire tudok, ráhajolok a testedre, kezemmel segítem, hogy a melled a számba kerüljön. Elkapom a bimbódat és aprókat harapdálok rajta, nyelvemmel cirógatom.  Elkapva a pontot, élvezed jobban és jobban.

Kérsz, hogy forduljunk gyorsan. Rám ülsz, mélyen. A legjobb póz számomra, melleid a számba landolnak. Erősen dörzsölöd a csiklódat az ágyékomhoz, miközben a vállamon jelzed a közelgő élvezésed. Egyszerre a két mellbimbódat teszem a számba és játszok a rajtuk. Ekkor elpattan nálad és remegni kezd a tested.  Hangos nyögéssekkel jelzed, hogy élvezni fogsz. Mellkasomra szorítod az arcod és tompítod a hangodat, ahogy elélvezel. Mikor megmozdulsz, egy picit még beleremegsz. De újra kiegyenesedsz, a melled simogatása is remegést vált ki. Mikor elvenném a kezem, akkor visszarakod. Megmarkolom mind a két melled, élvezem, ahogy remeg a tested miattam. Megnyálazom az ujjam és az egyik bimbódat két ujjam közé szorítom. Tetszik neked, mozogni kezdesz.  Az ágyékunk teljesen nedves, sikamlós.  Fel és alá mozogsz, csúszol. Melleidet gyúrom tovább, az arcomba és a számba engedem őket.

Kezdek a csúcsra érni újra. Teljesen megfeszül, érzed magadban is.  Jobban rászorítasz a hüvelyeddel.  Megkérsz szóljak mikor megyek el. Fenekedet markolászom, miközben a csúcsra jutok és jelezem. Lecsúszol rólam a combomra, a farkamat megfogod és magad elé veszed. Húzol rajta egy kettőt és újra kilő a sperma. Melledre újra jutott belőle, a lassan csordogáló spermát lenyalogattam rólad.

 

Kis pihenés után újra elmentük fagylaltért….

Előzmény: Törölt nick (5472)