Pecabubus Creative Commons License 2015.03.16 0 3 109926

A táblázatomban jelölt kritikus területeket kétdecinként magam is befőttesüvegbe teszem, a befőttesüveg szájára pedig papírtörlőt postagumizok. Előpárlatból többet, utópárlatból kevesebbet szoktam üvegbe gyűjteni későbbi elbírálásra. Jobbára két nap szellőztetés után keverem össze a megfelelő adagokat a középpárlattal. A középpárlat közepét viszont egybe gyűjtöm üvegballonba már finomításnál, mert tudom hogy a 17 literes perfecthome főzőcském, amivel a kis gyümölcscefréimet főzöm így működik.

Más felszereléssel egészen bizonyosan eltolódnak az arányok mind mennyiségben mind a szakaszok be- és kilépő alkoholfokát tekintve, de a sorrendiségük és egyedi tulajdonságaik nem változnak. Szóval óva intek mindenkit hogy a táblázatomat szentírásnak vegyék, azért is írtam hogy nálam ezzel a cuccal így működik a gyümölcs-alszesz finomítása, kb. huszonöt finomítás után ez a tapasztalatom.

Feribá' írásait pedig nagyon szeretem és inspirálónak tartom, leginkább miatta szoktam ide átnézni a másik topicból ahol tanyázok. :)

Előzmény: obsitos3 (109918)