Elolvastam.
Természetesen emlékszem ezekre a hozzászólásaimra, s nem változott a véleményem.
A biztosan középpárlat után érkező párlat (nehogy utópárlat szót használjam) vizsgálatával egyet értettem mindig, de annak a sejtelmezése, hogy ebből esetleg bőven lehet (akár 18%-ot) hozzátenni, ismét megszólalásra késztetett. Kezdő pálinkafőzőknek 3 decis poharanként nem mernék ajánlani a vizsgálódást. Remélem aki akarta megértette, hogy a példában leírt mennyiség nonszensz, ennyi erővel folyamatosan lehetne a kezdetektől poharazgatni.
Az én tapasztalatom szerint sokkal inkább lesz egy átlagos otthonfőző ( nem beszélek a bérfőzdei körülményekről) pálinkája utópárlatos, mint aroma hiányos.
Szilvakukc megfogalmazása is helytálló, kicsi kellhet bele, ezt a nagy tudású szakértők mérjék ki a saját készülékükön. Snapszmester tapasztalatát sem tudom és nem is akarom vitatni.
Korábban a gondolkodásmódokkal kapcsolatos elveimet megfogalmaztam, aki megtalálta írásaimat, megtalálhatja ezeket is.
Mielőtt a nagy túl okosságom lefoglalná a fórumot elmegyek még gyerekkocsit (?) meg F betűt (?) nézni.