407fan Creative Commons License 2015.03.14 0 0 19530

Kedves fórumtag!

Akkor most én vállalom a mocsok féreg szerepét, aki akár az összeveszés árán is, de megpróbálja felnyitni a szemedet. Egy előző hozzászóló finoman próbált figyelmeztetni

Olyan alkatrész személykocsiban, hogy kuplungmembrán NEM LÉTEZIK!!!! A kuplungnak és a sebességváltónak semmiféle rásegítése nincs személykocsikban. Mert ha lenne, akkor egy sokat állt, tehát vákuum nélküli kocsiban sokkal nehezebb lenne benyomni a kuplungot, mint járó motornál. De egyforma nehéz mindkét esetben.

A szerelőd egy kontár, aki találgat és megpróbál lehúzni. Méghogy leveszi a sebességváltót, mert valaki szörcsög a motortérben? Ez egy igazi lehúzás. Ne hagyd magad, hanem azonnal keress egy normális szakit. Az olyan autószerelők, akik barátkoznak veled - megoldjuk főnök, nem lesz baj - ezzel a dumával csak a szakértelmüket vagy az adott típushoz való szakértelmüket pótolják. A szerelő nem a barátod, hiába járt oda még az édesapád is, mert a Béla bá igazi szakember! Az volt a Lada meg a Wartburg korszakban, ahol nagyot nem lehetett hibázni.

Persze ez csak egy tanács. Egy olyan autóstól, aki belekóstolt mindenféle szakember munkájába. Olcsóba, drágába, okoskodóba, hülyéskedőbe, hozzáértőbe és idiótába is, meg felfújt hólyagba is, aki akkora önbizalommal járkált a műhelyben, mintha értette volna a common-rail rendszerek működését. Pedig dehogy.

Ha nem tudsz dönteni, akkor nézd meg a műhelyt. Ha több az olaj a padlón és több a meztelen nős kép a falon, mint a műszer a mester keze ügyében, akkor tudod, mi a helyzet.

És végül ne feledd, hogy én jóindulatból szóltam, nem vagyok konkurrenciája a mesterednek.

Előzmény: Draganovic (19527)