molnaragota1941 Creative Commons License 2015.03.13 0 0 11849

kedves brigi57!

 

A hit dolgot csak mint hasonlatot hoztam fel, de nem mint vallás, mert ugye mindenben hinni kell, amit csinál az ember.

Igazából W_B hozzászólása volt számomra méltatlan reakció, és tőled csak a : csiribú-csiribá megjegyzés volt az, ami cinizmusra hajlott. De nyilván csak én nem vagyok ehhez a korotok béli szójárásokhoz szokva.

De a kedvedért leírom, amit kértél:  távolkeletális masszőr - igazából én sem tudom konkrétan hogy mit jelent, ezt a megfogalmazást csak tőle tudom. Azt tudom, hogy több helyen végezte el a csontkovács iskolát, és azokban az iskolákban ez kötelező volt mint előművelet.  Hogy mit csinál, onnantól hogy belép az ember: Mikor először voltam nála, két és fél órát voltam ott. Elkérte az orvosi diagnózisaimat, RTG felvételeket, kiértékelte, majd elővett egy kezelő lapot, feltett ha jól emlékszem közel 40 kérdést, 2 csontváz ábrán be kellett jelölnöm hogy pontosan hol érzek problémát, majd ezt követően közel háromnegyed órát csak beszélgettünk, körbe jártuk a gond lehetőségeit, mi honnan eredhet. Majd megnézett, és elkezdett áttapogatni, mozgatott, mélyen benyúlt az izomzat alá, amíg meg nem találta azt, amit találnia kellett. Elkezdte kidolgozni a területet, lágy mozgatásokat végzett közben, és különféle gyakorlatokat csináltatott velem közben. Ezek már minden kezelések alkalmával rendszeresek lettek. Utána "betett, feltett" az úgynevezett dekompressziós padra, és fokozatosan feszítve így folytatta a kezeléseket. Általában 20-40 perceket töltöttem benne.

A súlyfürdőhöz hasonló jelenséggel dolgozik ez a pad, de nem tudom mennyiszer, sokszorosan erősebb, és nagyon hatékony. Ilyen készüléket például még sehol nem láttam. De nagyon kellemes érzéseket ad. Szóval amiben egyedi a József az a technológiája, teljesen más gyógytornát alkalmaz mint eddig bárhol, bárkinél kaptam, mindig elmondja mi fog történni, azt is elmagyarázta, hogy ilyen gerincproblémáknál miért nem szabad hagyományos csontkovács módszereket alkalmazni, és ami számomra nagyon fontos volt, soha nem időre dolgozott. Remélem sikerült kielégítően válaszolnom a kérdéseidre. De bátran beszélj vele, ha valamire még kíváncsi vagy, hisz az nem kerül semmibe, és minden kérdésedre válaszolni fog véleményem szerint.      Mások hozzászólására még annyit mondanék, igen, akár reklámnak is fel lehet fogni a bejegyzéseimet, bár én segítő tapasztalatnak szántam, mivel érdemesnek tartottam írni róla.

 

További kellemes estét.

Előzmény: Törölt nick (11841)