II. Tahó Süsü Creative Commons License 2015.03.11 0 0 95364

"500mrd forint az amit (manyup lopás támogató logikával érvelve) évente átenged nekik a kormány. én elhiszem hogy a sok százezres fizetéssel te szegénynek hiszed magad, a rögvalóság akkor is az hogy évente ennyit veszel ki az állam zsebéből, miközben a szegények juttatásait nyírbálják a te fizetésed helyett."

 

Átenged?! Átenged? Tényleg? A logikád szerint a bérem alapvetően az államé, és örüljek, ha egy adott részt megtarthatok.

Eleve osztom azt a szélsőséges liberális véleményt, hogy az adó lopás. Minden lopás, amit elvesznek tőled erőszakkal (legyen az pisztoly, vagy paragrafus + állami behajtó. Az amit én a nyugdíjkasszának ADOK, azt én adom, ha abból valamit megtartok azt én NEM LOPOM, és Qrvára kikérem magamnak ezt a hozzáállást. Ha milliós lopással gyanúsítasz, akkor menj a rendőrségre és tegyél feljelentést. Ha nem teszed, akkor legyél kedves kussolni a "lopásomról".

 

Amim van azért én kőkeményen dolgozom már 9 éve. Nem zsíros állami szerződésekkel, hanem a munka piacán. Nem haverok bizniszén híztam, mint a felcsúti gázszerelő. Én elmentem dolgozni és abból a pénzből amit eddig kerestem legalább 60%-ot húzott le rólam az állam, miközben vissza még szinte semmit nem kaptam. Ez a semmi 9 év alatt kb 10-12 rózsaszín cetlit, hogy maradjak otthon, mert beteg vagyok.

Előzmény: zajkszi (95276)